Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem wrócić do NosTale, pobawić się przez jakiś czas, stąd pojawia się pytanie - jak zarobić na ~35 lvlu?
Nie mam żadnego ekwipunku, bo pamiętam, że był jakiś podwójny exp jak ostatnio grałem, więc nie daję rady robić nawet podstawowych misji.

giphy.gif

Opublikowano

Hmm z tego co pamiętam, to już w 2021 wyzywali PL serwery w NosTale - jak nie wcześniej(oczywiście jak grasz na PL). Jeżeli już grasz na nim to myślę, że ciężko będzie iść głównie pod zarobek na takim lvl'u, możesz bić złośniki/owce/muflony po ziarna mocy/wełnę i to sprzedawać, oczywiście nie będzie to jakiś mega zarobek, w którymś CP pamiętam, że były kamienie gillion do zgarnięcia za przejście. Ogólnie no bij mobki i sprzedawaj z nich rzeczy na rynku, zapotrzebowanie na wełnę i ziarna mocy zawsze jest. Na kamienie gillion tak samo. 
Z góry mówię, że nie jest to opinia eksperta, bo dawno nie grałem w NosTale, napisałem Ci to co pamiętam z czasów mojej gry.

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <