Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na metiny Aeldra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. poszukuje namiary na bota na serwer Aeldra.

Chodzi mi o takiego bota co namierza i bije metiny. Tylko bot musi być na zasadzie wykrywania obrazu/kształtu metina. Nie mogą być podmieniane pliki w grze. Chodzi mi to to ze jak się to włączy to kursor muszy będzie namierzał metina. Widziałem coś takiego na Youtube lunar miał ale film został już usuniety z portalu. Może ktoś wie jakiego programu użyć aby coś takiego stworzyć

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Bot na metiny Aeldra
Opublikowano
W dniu 14.05.2022 o 20:18, mateusz22241 napisał:

Witam. poszukuje namiary na bota na serwer Aeldra.

Chodzi mi o takiego bota co namierza i bije metiny. Tylko bot musi być na zasadzie wykrywania obrazu/kształtu metina. Nie mogą być podmieniane pliki w grze. Chodzi mi to to ze jak się to włączy to kursor muszy będzie namierzał metina. Widziałem coś takiego na Youtube lunar miał ale film został już usuniety z portalu. Może ktoś wie jakiego programu użyć aby coś takiego stworzyć

Niestety ale na aeldre ciężko jest cos wyłapać, bo praktycznie z dnia na dzień jest aktualizacja anty cheata.

HlBot próbował swoich sił ale nie dali rady ich zabezpieczenia.

Pozostają ci skrypty ale i te mogą nie działać + cały czas musisz być przy komputerze bo administracja na bieżąco sprawdza graczy.