Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie radzę sobie z pluginem PermissionsEx więc zwracam się do was z nadzieją pomocy. Chodzi o to że poszukuje pluginu na ekonomie który nie będzie wymagał tworzenia rang itp. by zwykli gracze mieli dostęp do komend gdyż jest to najzwyklej w świecie dla mnie zbyt trudne. Niżej wysyłam plik z permissionsEx który skonfigurowałem, jeżeli komuś by się chciało mnie nakierować co tam źle zrobiłem lub go poprawić to bardzo dziękuję, ogólnie to kiedy włączam server z tym pluginem to zaczyna wariować i jeżeli wogule uda się na niego wejść to zamiast całego świata jest mała kilku blokowa wysepka, poprzedniego dnia jeszcze tak nie było a nic nie zmieniałem:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ten plugin jest od lat martwy, a do tego jego używanie (jeśli uda ci się go jakimś cudem uruchomić) jest niebezpieczne ze względu na znane w nim luki w bezpieczeństwie i pozostałe, poważne błędy. Zainstaluj LuckPerms i wpisz /lp editor, wszystko jest tam opisane jak dla 10-latka, więc nie będziesz miał z tym problemu.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Problem z konfiguracją PermissionsEx