Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem ,nie hejtujcie ,ale zależy mi na byciu oryginalnym i nie chciałbym żeby ktokolwiek miał mojego skina z mc xD A jeśli się nie da to jak załatwić prawa autorskie albo jak zgłosić ludzi na namemc xD (serio się pytam)

Opublikowano

Nawet jeśli będzie ci się chciało chodzić do sądu z każdą osobą, która użyje twojego skina, to i tak nic nie zdziałasz z wielu powodów. Na tym, że ktoś używa twojego skina, nie stracisz ani grosza, a do tego nawet gdybyś znalazł kogoś z twoim skinem to zapewne będzie takich osób dużo więcej, o których nie wiesz. Jeśli tak bardzo chcesz ukryć swojego skina to zrób dwa skiny w jednym, ukazanie twojego prawdziwego będzie wymagało od innych osób wyłączenia tego na wierzchu.

Opublikowano
W dniu 9.04.2022 o 11:24, Helios1993 napisał:

Nawet jeśli będzie ci się chciało chodzić do sądu z każdą osobą, która użyje twojego skina, to i tak nic nie zdziałasz z wielu powodów. Na tym, że ktoś używa twojego skina, nie stracisz ani grosza, a do tego nawet gdybyś znalazł kogoś z twoim skinem to zapewne będzie takich osób dużo więcej, o których nie wiesz. Jeśli tak bardzo chcesz ukryć swojego skina to zrób dwa skiny w jednym, ukazanie twojego prawdziwego będzie wymagało od innych osób wyłączenia tego na wierzchu.

W sęsie ten temat już odpuściłem z tymi prawami autorskimi xd ale chodzi mi o to że jakiś arab który nagrywa na yt i jest jakimś właścicielem serwera to sobie wziął mojego skina i może sobie w pewnym sęsie tego skina przywłaszczyć i mi się to trochę nie podoba no bo postarałem się nad tym skinem heh

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Czy mogę zablokować możliwość pobierania mojego skina?