Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, na starcie się przedstawię, a zatem nazywam się Krystian, mam 22 lata, ukończyłem technikum informatyczne, a aktualnie studiuję Informatykę na studiach inżynierskich. Od małego grałem w minecraft na różnych serwerach, współpracowałem przy tworzeniu serwerów oraz administrowałem na niejednym serwerze. Jeżeli szukasz osoby, która będzie sprawowała opiekę nad twoim serwerem to dobrze trafiłeś. Jestem doświadczoną osobą w tym temacie. Mam sporo czasu aby zająć się twoim serwerem. 

Nie jestem programistą, lecz potrafię zedytować jakiś plugin. Zajmuję się amatorsko grafiką komputerową, potrafię zrobić baner, reklamę oraz kilka innych grafik dla twojego serwera. (Mogę podesłać przykładową grafikę, którą stworzyłem dla innego serwera).

Interesują mnie serwery Skyblock oraz Survival+działki.

Kontakt tylko na forum.

Pozdrawiam serdecznie,

Krystian.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witaj wlasnie szukam osoby ktora chciałaby zalozyc ze mna serwer 

Ogolnie ja wszystko oplacam tylko potrzebuje kogos kto ogarnie troche ten serwer (plugini itd.)

Jezeli jestes zainteresowany to odezwij na pv

Bez nazwy.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...