Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, szukam ItemShop pod serwer bardzo zalezy mi by byla mozliwosc platnosci sms dla graczy, Okaeri tez ma taka mozliwosc ale z racji iz nie mamy dzialnosci nie mozemy zrobic konta na DotPay a falszywych danych z generatora nie bede wpisywal, ItemShop nie musi byc darmowy ale tez zeby nie kosztowal duzo, nie jest to wielki serwer minecrafta tylko nowy startujacy. Lub zna ktos jakies inne rozwiazanie ?

Opublikowano

Jeśli nie chcesz się bawić w podatki i masz serwer na lvlupie to możesz skorzystać z płatności lvlupa. Ciężko o pośrednika płatności, który nie wymaga zarejestrowanej działalności. Aktualnie z itemshopów mogę polecić sklepmc, a w bliskiej przyszłości ma wyjść vishop.

Opublikowano
29 minut temu, Helios1993 napisał:

Jeśli nie chcesz się bawić w podatki i masz serwer na lvlupie to możesz skorzystać z płatności lvlupa. Ciężko o pośrednika płatności, który nie wymaga zarejestrowanej działalności. Aktualnie z itemshopów mogę polecić sklepmc, a w bliskiej przyszłości ma wyjść vishop.

lvlup wycofał się z płatności sms w styczniu

Co do itemshopu to polecam SpaceIS, który według mnie ma najuczciwszą ofertę i wygląd sklepu możesz edytować w 90% pod siebie, w przeciwieństwie do sklepmc (gdzie sam css jest możliwy do edycji w ofercie 50zł/msc, a w opcji 20zł/msc dalej jest 10cm stopka z reklamą jak w wersji demo) i ivshopa.

Poza tym już mało osób korzysta płatności sms. W końcu 50% prowizji.
Najczęściej BLIK i PSC. Rzadziej PayPal.

banner.jpg

Opublikowano
41 minut temu, _space_ napisał:

Co do itemshopu to polecam SpaceIS

Jeden z właścicieli pracował z yooniksem, chwalił się griefowaniem serwerów i wcześniej też miał już jakieś itemshopy. Ja bym mu nie ufał.