Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slow Mu | Season 6 l x25 | No VIP, Seals | Play2Win / 700 online | start 25.03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WWW.SLOWMU.NET 

Świeży serwer, dużo online (ok 700) polecam.

INFO
Version: Season 6
Exp Base: 25x ~ 5x (Dynamic)
Master Exp: 5x (200 ML)
Drop: 50%
Spots: 4 y 5 mobs (Hot 6 Mobs)
Elf Buff: 200 (Max Level)
AntiHack Server Side
HWID LIMIT: 5

RESET
● Reset Type: Puntuative
● Reset Level: 400
● Reset Stats: On
● Reset Points: 500 x RR
● Reset Limit: 3
● Reset Zen: 70kk

EXTRA
➠ Helper Season 6
➠ Ranking in game F8!
➠ Resolutons 640x480~1920x1080
➠ Disconnect Friends (Login)
➠ AutoParty (/re auto)
➠ OffStore
➠ HP/SD Bar + Info (PvP, Party, Monstruos)
➠ Minimizer + Tray Icon Reduce CPU/GPU/RAM [F12]
➠ Reconnect
➠ Launcher + AutoUpdate
➠ OFFHELPER + AUTOPARTY

FLYER-SLOW-MU.jpg

Edytowane przez AxelGordon
Opublikowano

Polecam ten serwer, dopiero wystartował, nikt nie ma resa. Jestem Polakiem najwyżej w rankingu i właśnie zaczynam rekrutacje samych Polaków. Ciągle jest 800 online, więc sporo się dzieje. Spoko administracja, dużo eventów. Serwer stabilny. Wbijajcie, będzie wesoło.

Opublikowano
2 godziny temu, *BlackHawk* napisał:

zaraz zerkne

spoko, napisz do mnie w grze ElementhDL to wbijesz do guild, już się nas kilku nazbieralo 🙂

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 3.04.2022 o 12:54, elementh napisał:

Polecam ten serwer, dopiero wystartował, nikt nie ma resa. Jestem Polakiem najwyżej w rankingu i właśnie zaczynam rekrutacje samych Polaków. Ciągle jest 800 online, więc sporo się dzieje. Spoko administracja, dużo eventów. Serwer stabilny. Wbijajcie, będzie wesoło.

dalej tu gracie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Pogralem chwile server wydaje sie spoko nie nalezy do latwych mam 190 lvl i nawet 1 kamyk nie polecial 😄 w party moze byc 7 osob pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem 😄 wbijac wbijac robimy @ i jedziemy z nimi 😄 jak cos to pisac na nick PaanTalmud

Edytowane przez Talmud
Opublikowano

Grałem od początku ponownego startu (12 lub 13 sierpień) wbiłem nawet resa i wczoraj zakończyłem przygodę z tym serwerem. Admin to kompletny ignorant, ma wywalone na graczy z poza Ameryki Południowej, 50% tekstu w grze jest w języku Hiszpańskim/Portugalskim, łącznie z custom eventami typu pytania/odpowiedzi etc. Pomimo moich wielu starań i próśb o przetłumaczenie nic z tym nie zrobił. Lagi jak skurwesyn, ze względu że host leży w Kanadzie (wcześniej przed res acc był we Francji gdzie grało się przyjemnie) więc na dłuższą metę jest to nie do przyjęcia jak to ma być serwer pvp max 5 rr. Ogółem mówiąc nie ma z kim pogadać, zero graczy z Europy, nie wspominając o rodakach 😄 jedynie sama śmietanka Ameryki Południowej czyli Brazole, Peru czy Argentyna z którymi ciężko jest się dogadać, a oni po angielsku to tylko znają "hello", ewentualnie "how are you" 😄.  Po za interesującymi ustawieniami, braku vip, webshopów buffów pand etc. nie widzę więcej pozytywów a szkoda bo zapowiadał się ciekawy serwer.