Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem na serwerze mam Plugin JPremium który weryfikuje graczy i jest bardzo dobry ale przestało coś działać obecnie mam problem bo serwer proxy nie chce się włączyć i cała sieć padła. Konsola wywala Błędy BazyDanych ale ja mam plugin ustawiony prawidłowo operator hostingu niestety niewie lub niechce pomóc. Proszę o porady.

Opublikowano

Na jakim hostingu stoi serwer? Co to za błędy? Jak wygląda konfiguracja twojego serwera proxy?

3 godziny temu, PoderKid napisał:

Plugin JPremium który weryfikuje graczy i jest bardzo dobry

Jeśli brak wsparcia dla velocity, zamknięty kod i częste problemy związane przede wszystkim z bezpieczeństwem są dla ciebie czymś dobrym, to chyba kupiłeś ten plugin bez namysłu z polecenia na youtubie. Jeśli tak bardzo chcesz wpuszczać na serwer piratów to przynajmniej wymień ten plugin na authmereloaded + fastlogin + commandwhitelist.

Opublikowano
Godzinę temu, Helios1993 napisał:

Na jakim hostingu stoi serwer? Co to za błędy? Jak wygląda konfiguracja twojego serwera proxy?

Jeśli brak wsparcia dla velocity, zamknięty kod i częste problemy związane przede wszystkim z bezpieczeństwem są dla ciebie czymś dobrym, to chyba kupiłeś ten plugin bez namysłu z polecenia na youtubie. Jeśli tak bardzo chcesz wpuszczać na serwer piratów to przynajmniej wymień ten plugin na authmereloaded + fastlogin + commandwhitelist.

Nie rozumiem jak jest niebezpieczny posiada logowania premium i loguje prawidłowa ma wbudowane emaile z zapomnianym hasłem na jakiej zasadzie jest niebezpieczny.

Opublikowano
31 minut temu, PoderKid napisał:

na jakiej zasadzie jest niebezpieczny

Ten plugin posiadał już wiele luk w bezpieczeństwie, od pominięcia logowania do sprawdzania haseł graczy. Lepiej nie ryzykować kolejną dziurą.