Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wpisaniem się do PSN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam...

Mam problem z wpisaniem się do PSN. Otóż to wygląda tak że gdy wpisuje adres e-mail i hasło to wyskakuje mi że złe hasło. I gdy robię restart hasła przy czym podaje adres e-mail przypisany do konta to nie przychodzą żadne wiadomości od sony. (tak, sprawdzałam nawet w spam. Wszędzie) Ale gdy wpisze w wyszukiwarce (e-mail) to mam stare wiadomości od SONY. 

I teraz nie wiem co jest grane. Czy ktoś się wkradł na konto czy co. Czy będzie mnie czekała rozmowa z obsługą klienta 🤔
(jeżeli to nie ten dział do tego typu problemu to Sorrki)

Edytowane przez Monjia
Opublikowano

Jeśli jest ograniczenie 1 konto = 1 email, to możesz spróbować utworzyć na nim konto. Jeśli uzyskasz błąd, a pomimo resetowania nadal nie będziesz otrzymywać wiadomości, to może warto skontaktować się z wsparciem SONY. Bardzo możliwe, że to także problem po stronie usługodawcy poczty (filtry blokują etc.), dlatego na przyszłość także warto byłoby zmienić pocztę na bardziej pewniejszą 🙂

Opublikowano

Napisałam do supportu SONY. Zobaczymy co zdziałają. 

Dzięki za odpowiedzi 🙂

Można zamknąć tamat.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.03.2022 o 22:13, Monjia napisał:

Napisałam do supportu SONY. Zobaczymy co zdziałają. 

https://upvod.pl/filmy/jurassic-world-dominion/ 

Dzięki za odpowiedzi 🙂

https://vod3.pl/filmy/jurassic-world-dominion/

Można zamknąć tamat.

https://vodfilmy.pl/filmy-online/jurassic-world-dominion/

I jak? Udało się rozwiązać? Jeśli tak, to jak? Mam chyba taki sam problem.

Edytowane przez bigoma5780
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Udało się. Najpierw napisałam do nich maila z moim problemem i otrzymałam wiadomość zwrotną aby skontaktować się telefonicznie. 

Wkleję kawałek maila od nich:

"... Gdy skontaktujesz się z nami, będziemy musieli zweryfikować, czy jesteś właścicielem konta i być może będziesz musiał podać:

• Szczegóły dotyczące metody płatności używanej na Twoim koncie.

• Numer seryjny pierwszej konsoli użytej do utworzenia lub zalogowania się na Twoje konto.

• Numer seryjny konsoli aktualnie używanej na Twoim koncie.

• Szczegóły dotyczące ostatniej transakcji (w tym numer zamówienia, zakupiona zawartość, cena i data transakcji) dokonanej na Twoim koncie.

Prosimy, abyś miał wszystkie powyższe informacje łatwo dostępne podczas rozmowy telefonicznej.

Zapraszamy do skontaktowania się z nami telefonicznie!
... "

Przygotowałam wszystkie informacje i zadzwoniłam. Okazało się że moje konto PSN zostało zablokowane bo ktoś się włamał i automatycznie blokadę dostałam. Konsultant z PlayStation zmieniła mi zaraz na innego maila, którego podałam. I teraz wszystko jest ok 👌

Polecam zadzwonić 🙂