Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting Servera Gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się spytać jaki serwis hostingowy polecacie .

Wymogi :

Baza MySQL

Garry's mod dostępny do hostingu .

Na razie mam na oku serwis pukawka.pl

Mam zamiar kupić do testów gamemode . Oczywiście server z hasłem/prywatny na 4 sloty ceny podawać w postach .

Lub jeżeli da się samemu postawić takową bazę MySQL jak to zrobić .

To ja Lognomaniak ... Jebani ukradli mi konto ^^

Opublikowano

Google se w dupę wsadź ja się nie pytam gdzie znaleźć lecz który wy polecacie.

@ps

Myślisz że pijawka to noob hę to dlaczego mi ukradli konto 2-letnie a tobie nie :)?

Opublikowano

Nie uwazam ze jestes noobem.

LoL Nie sciągam bezsensownych keylogerow nie daje hasla do konta na Mpc wiec mi nie ukradli :>,

Jest multum takich stron z Hostingiem serwerow, Wiec wystarczy kilka stron Google i szyciej znajdziesz Szukając sam niz czekając Tutaj niz ktos ci poda

Opublikowano

On się kurwa pyta o poradę więc zamknij się...

Sry za Off Top

Gdyby w każdym temacie wpisywano "Użyj Googli" to google By kurwa nic nie wyszukiwało

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Taaa sebos ^^ btw poszukałem lecz na facepunch sasu pewnie nie wie co to jest :D i znalazłem takie coś http://wiki.garrysmod.com/?title=Index_of_Gmod_Server_Hosts

@edit

Wychodzi na to że najtańszym wyjściem jest 1.50$ (slot) na zagranicznych serverach

@edit 2

Na pukawce wychodzi że za 4 sloty (minimum) 3,44$ O_o w porównaniu że na zagranicznym to jest cena za slot ,a minimum to 8 slotów czyli tak z 15 dolców jak nic .

Opublikowano

Dolar Piędziesiąt za 1 slot.

Japierdole...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Sasuxex1211 radzisz komus zeby w google poszukal a sam noobie nie potrafisz szukac...pokazales to juz w jednym temacie jaki ty jestes por elo srelo kozak i znalazles w google nie to co trzeba...wiec zamknij ryja i siedz cicho...

@topic

ten pukawka.pl nie wiem czy jest dobry, ale kolega tam ma serva do csa, slotow nie wiem ile ^^ i nie narzeka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ta, sebos wiem lecz gmod to nie jest cs:s :P. Baj de łej nie moge znaleźć ŻADNEGO innego polskiego hostera z gmodem w swojej ofercie >.<.

@down

Oj , uważaj Mołnthajs cię wkrótce ugryzie za te offtopy !