Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, szukam paczki modów na te specyfikacje:

CPU: Xeon E5420
RAM: 4GB 800Mhz

GPU: GTX 1050 Ti

Wszystkie paczki są mile widziane

Edytowane przez DIEVOGLIO
Opublikowano

A skąd taki hardware 🤔

Ramu jest stanowczo za mało na jakiekolwiek mody, stary procesor serwerowy też może mieć z nimi problem. Ten procesor wymień na np. i3 12100f i kup więcej szybszego ramu (np. 8gb 2000 mhz+ ). Nie zapłacisz za to dużo, a pozwoli to twojemu komputerowi uciągnąć większość paczek. Jeśli planujesz grać na forgu zamiast fabrica to możesz kupić jeszcze więcej ramu, do 16gb.

Opublikowano
Dnia 7.02.2022 o 00:02, Helios1993 napisał:

A skąd taki hardware 🤔

Ramu jest stanowczo za mało na jakiekolwiek mody, stary procesor serwerowy też może mieć z nimi problem. Ten procesor wymień na np. i3 12100f i kup więcej szybszego ramu (np. 8gb 2000 mhz+ ). Nie zapłacisz za to dużo, a pozwoli to twojemu komputerowi uciągnąć większość paczek. Jeśli planujesz grać na forgu zamiast fabrica to możesz kupić jeszcze więcej ramu, do 16gb.

SkyFactory 4 czy One Block MC uciągło szukam paczki właśnie tego typu

Opublikowano

Aż dziwne, że komputer się przy tym nie wysypał, ale w sumie jest to skyblock. Dobrymi paczkami skyblockowymi są najnowszy project ozone w trybie kappa oraz skyblockowa wersja enigmatica 2 expert (jednak zwykła wersja jest dużo lepsza).

Opublikowano

Witam, szukam paczki modów w języku polskim, najlepiej jakieś dodatkowe lokacje, lochy itp. Nie oczekuję rozbudowanych misji po polsku, ale chociaż przedmioty i ich opis. Ważne też żeby dało się w łatwy sposób zainstalować je przez Crystal Launcher. Niestety na curseforgu ciężko mi było coś znaleźć bo wszystkie były doszlifowane a nie spolszczone. :/ 
Paczka dla mojej dziewczyny więc mogą być mało techniczne a bardziej fantasy z rozbudowanymi możliwościami budowania domu :? 

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D