Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weryfikacje numeru na Discord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozmawiałem z kolegą i nagle pokazało mi że muszę wykonać weryfikacje telefonem ,gdy wpisałem swój numer
napisało "invalid phone number" , sprawdziłem kilka razy czy dobrze wpisałem . Pisałem do wsparcia discord z 5 emaili i
dalej nie odpisali . Pomoże ktoś?

d.PNG

Opublikowano

Nie masz możliwości weryfikacji poprzez e-mail na którym masz konto?

Przeważnie ciężko otrzymać pomoc, gdy problem leży przy złym numerze telefonu podanym podczas rejestracji konta.

Jesteś pewny, że prawidłowo wysłałeś zgłoszenie? U mnie przeważnie to kwestia kilku godzin i otrzymuję odpowiedź. Warto też, abyś wspomniał od jakiego dostawcy masz pocztę. Jeśli nie jest to Gmail tylko wymysły pokroju WP/Onet, to warto spróbować napisać z innej poczty. (Może zwyczajnie wysyłają Ci odpowiedź, ale nie dociera przez filtrowanie dostawcy itp.)

Opublikowano
19 minut temu, Vosly napisał:

Nie masz możliwości weryfikacji poprzez e-mail na którym masz konto?

Przeważnie ciężko otrzymać pomoc, gdy problem leży przy złym numerze telefonu podanym podczas rejestracji konta.

Jesteś pewny, że prawidłowo wysłałeś zgłoszenie? U mnie przeważnie to kwestia kilku godzin i otrzymuję odpowiedź. Warto też, abyś wspomniał od jakiego dostawcy masz pocztę. Jeśli nie jest to Gmail tylko wymysły pokroju WP/Onet, to warto spróbować napisać z innej poczty. (Może zwyczajnie wysyłają Ci odpowiedź, ale nie dociera przez filtrowanie dostawcy itp.)

Mam tylko weryfikacje telefonem ,a emaila pisałem na gmailu.

Opublikowano
Dnia 29.01.2022 o 17:53, Vosly napisał:

Rozumiem, że zgłaszałeś problem przez poniższy link?

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli tak, to może warto napisać maila po angielsku?

Czekam już 4 dni i dalej nie odpisali.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czasami numer nie był podłączony na koncie które dostało bana? Jeśli tak to poproś np. rodzica o pożyczenie na chwilę telefonu i zweryfikowanie się na nim.