Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top1 Serwer na dzisiejszej scenie metin2 PL

tobi2208

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisze jako stary gracz metina który gra w tą grę od samego początku (z przerwami) i chcę się z wami podzielić moim odczuciem związanym z metinową sceną i tego co na niej się teraz dzieje.

Przez długi okres czasu szukałem serwera który da mi chociaż namiastkę tego co oferował metin 6-7lat temu. Chodziło mi głownie o sporą liczbę graczy bo jak wiadomo nie od dziś to ludzie tworzą klimat serwera a co za tym idzie nie dosłownie ale tworzą serwer.

Każdy serwer na którym grałem coraz bardziej zniechęcał mnie do dalszego grania. Masa botów, ciągłe lagi, brak administracji i co za tym idzie spadająca liczba graczy skutkowała tym że każdy serwer stał nie dłużej niż 2 miesiące. Od pewnego czasu zacząłem grać na serwerze Nerwia2.pl i ku mojemu zdziwieniu i wielu uprzedzeniach ten serwer mnie mile zaskoczył 🙂 Gram tam już drugi miesiąc i z czystym sumieniem mogę polecić ten serwer każdemu kto chce poczuć namiastkę starego dobrego Metina. Dużo ludzi online, aktywna administracja, brak lagów serwera  to, to na czym każdemu zależy. Mógłbym wymieniać jeszcze wiele plusów tego privka ale to nie ma sensu. Najlepiej będzie jak sam się o nich przekonasz 🙂

jest typ serwera: Hard. Jak dla mnie Top1 Na dzisiejszej scenie metina

• Biter. zmienił(a) tytuł na Top1 Serwer na dzisiejszej scenie metin2 PL
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...