Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część forumowicze!

Jeżeli zły dział, to z góry sorry. Moje pytanie -  Jak ominąć ,,bana na komputer''? Tzn. chodzi o to, że grałem w gierkę escape from tarkov wspomagając się oprogramowaniem zewnętrznym. Kilka dni później dostałem bana z informacją, że już więcej nie zagram w EFT na tym komputerze. W związku z tym jak ominąć takiego bana, zakładając oczywiście, że kupię drugie konto do EFT legitne. Jedni piszą, że trzeba wymienić płytę główną, drudzy, że wystarczy inny dysk. Jak to się ma do takich zabezpieczeń? Podejrzewam, że wymiana płyty mogłaby rozwiązać sprawę, ale nie chcę mi się bawić w wymiany dla jednej gierki. Czy ktoś moze podpowiedzieć jak ominąć coś takiego? Jeżeli głupie pytanie to sorry, ale jestem zielony w te sprawy. Dzięki z góry za odp 😊

Opublikowano

Co do za oprogramowanie "zewnętrzne"? Jakiś atomory pendrive pod USB 3.0?

Są płatne programy które pomogą (albo i nie) zmienić Ci HWID, ale najprostszym sposobem jest format + ewentualne przełożenie kości ram - zamiana slotów, a jeżeli już tam jesteś to po całej operacji wyciągnij i wsadź baterie.

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Format i przełożenie kości nic nie pomoże, ważny tutaj jest numer seryjny, którego już nie zmienisz, ale możesz oszukać warstwe systemową, że ma inny numer seryjny. Na generowanie hwid ma wpływ wiele komponentów, dysk pośrednio wymiana dysku może rozwiązać problem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...