Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy serverze

lisekyt1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

potrzebuje technika na server mc chce żeby robił to z własne woli za darmo bo nie  chce płacić za coś co morze nie wyjdzie  server tez jest aternos ale jak będzie dobra akt to kupie jakiś hosting

Edytowane przez lisekyt1234
Opublikowano
1 godzinę temu, lisekyt1234 napisał:

za darmo

W ten sposób znajdziesz jedynie 12-letniego amatora.

1 godzinę temu, lisekyt1234 napisał:

nie  chce płacić za coś co nie wyjdzie

Jeśli już wiesz że to nie wyjdzie, to po co marnujesz swój czas oraz czas "technika"?

Opublikowano
49 minut temu, Helios1993 napisał:

W ten sposób znajdziesz jedynie 12-letniego amatora.

Jeśli już wiesz że to nie wyjdzie, to po co marnujesz swój czas oraz czas "technika"?

pomyliłem sie chodził mi o morze nie wyjdzie a server trzeba tylko dopracować  dokładnie trzeba  dodać permisje kity i warpy itaki małe rzeczy a za darmo bo nie mam pieniędzy i mię nie obchodzi to ze ktoś bedzie wolno to robić lub ma mało lat najważniejsze ze zrobi 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, lisekyt1234 napisał:

pomyliłem sie chodził mi o morze nie wyjdzie a server trzeba tylko dopracować  dokładnie trzeba  dodać permisje kity i warpy itaki małe rzeczy a za darmo bo nie mam pieniędzy i mię nie obchodzi to ze ktoś bedzie wolno to robić lub ma mało lat najważniejsze ze zrobi 🙂

Nikt Ci raczej nie będzie pracować i poświęcać swój czas za słowo dziękuję - chyba że amator który zostawi serwer z wieloma niedociągnięciami. 

Sam fakt że serwer stoi na aternosie już raczej odrzuci każdego bardziej myślącego technika.

Tak naprawdę nie dałeś informacji nawet co to za serwer mam na myśli jaki tryb jaka wersja.

Konfiguracja serwera jest dość prosta a na wszelakie pytania masz odpowiedzi w internecie.

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...