-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
laiwowy
laiwowy
Witam mam problem.
mój komputer co jakiś czas wyrzuca aplikcje wyglądającą jak notatnik, tylko na kilka sekund. wyrzuca mnie ona z gry i dodatkowo wywala internet. Sprawdziłem w menedżerze zadań co włącza się w auto starcie i zobaczyłem coś co nazywa sie "Ad Munchen" w opisie miało, breakers.exe. We właściwościach sprawdziłem lokalizacje pliku i usunąłem z komputera( z kosza również). Następnie zrestartowałem komputer i aplikcja znowu się pojawiła. Ponownie ją usunąłem. Obecnie efekt nadal występuje, lecz alplikacji już nigdzie nie umiem znaleźć, inna możliwość jest też taka że to nie wina aplikacji. Ale wydaje mi się że to ona ponieważ nazywa się "breakers" break z angielskiego to przerwa. Poza tym kiedy ją usunąłem efekt rzadziej występuje. Nie pamiętam lokalizacji pliku a nie mam jak jej sprawdzić ponieważ aplikacji już nie ma. Ale z pamięci było to coś takiego
dysk lokalny-używtkownicy-appdata-roaming-google tam początkowo ją znalazłem mniej więcej.
yyyy
podczas pisania lokalizacji próbowałem ją sobie przypomnieć i znalazłem tą właśnie aplikcje w folderze użytkownicy. Prosze o pomoc z góry dzięki
miłego dnia, wieczoru
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi