Skocz do zawartości

[S16][x500] Raven MU - S16 Part 2 - No Rebirth - 500X - Ultimate PvP Server


Polecane posty

Welcome to Raven MU Online!

 

Grand Opening 13 November
[South East Asia - GMT +7 - 20.00 PM]
[South America - GMT -3 - 10.00 AM]
[Europe - GMT +2 - 15.00 PM]

 

Basic Information
Version: Season 16 Part 2 (Pre-S17)
Normal EXP: 500x
Master EXP: 500x
Majestic EXP: 500x
Resets: Disabled

 

For more info click here!

 

Free Starting Items
Small Wings
2nd Lucky Gear

 

New Features
Mount System Renewal
Magic Gladiator Renewal
Jewel of Harmony Renewal
Gun Crusher New Buff Skill
Maximum Level Expansion 1350
Maze of Dimension Improvements 
New Map Gray Aida & Elite Zone
New 3rd Guardian Mount (Lion)
New Silverheart MG Two handed sword
New Mastery Pentagrams & Errtels


Website Link
https://raven-mu.com
 

Other Links
Guides
Drop List
Downloads
Registration

 

Social Media
Discord
Facebook

Udostępnij ten post


Link to postu
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...