Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomoze ktos w konfiguracji serwera? gdzie musze dodac ip? bo sam moge wbic na serwer ale znajomy jak probuje to pisze mu ze błędny adres ip, Jestem totalnie nowy pierwszy raz stawiam serwer zeby pograc ze znajomymi, kupilem serwer "dla graczy" za 10zł na miesiac na enderchest i jak wyzej pisze znajomy chce wbic i pokazuje mu ze nieprawidłowy adres IP a ja mog normalnie wejsc do swiata, on na telefonie niewiem czy to problem moze byc? czytalem ze mozna normalnie grac PC z telefonem

Opublikowano

Jeśli chcesz grać na jednym serwerze za pomocą Minecrafta na PC (Java?) oraz na telefonie potrzebujesz jakiegoś proxy. Pytanie, czy jest ono dostępne w ofercie hostingu. Normalnie nie masz takiej możliwości.

Opublikowano

Nawet doba nie minęła, a już druga osoba pisze na tym forum po zakupieniu serwera na tym scamie... Ludzie, czytajcie opinie o hostingu przed zakupem serwera.

Żeby z bedrocka dołączyć na serwer postawiony na javie musisz pobrać geysera, ale nie zadziała ci on na endercheście.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Mojemu koledze nie działa ip mojego serwera