Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam poszukuje zarzadcy do prowadzenia serwera oczywiscie bez mojej ingerencji bede tak rzadko na serwerze tak bardzo ze  administracja nie bedzie wiedziala ze jest 2 wlasciciel. Nie interesuje mnie administracja zebrania skargi jakies tam eventy jezeli wgl beda. Niestety mam juz sporo na glowie jak i rowniez znudzilo mi sie prowadzenie mialem spora przerwe tak ze nie mam pojecia jak teraz wyglada stawianie serwera na vps ^^ oczywiscie prowadzilem swoj serwer okolo 4 lat. Mam pojecie o wielu innych rzeczach jak chodzby permisje ktore zostana przezemnie sprawdzone ludzie duzo mowia ale nie koniecznie potrafia. Jezeli chodzi juz o sam serwer w 100% bede neutralny trzeba bedzie zrobic forum tsa bot co prawda hosting oferuje ktory ma sporo opcji ale to juz przez wspolnika zostanie sprawdzone. Rowniez vpsa do botow muzycznych czy chodzby forum strone glowna rowniez oferuje hosting program partnerski itp. to juz do dogadania. Oczywiscie chcialbym porozmawiac i dogadac jakies kwestie ktore beda nie zrozumiale. Serwer juz jest stoi obecnie ma 5 slotow nie bedzie stac na vps zostal zakupiony na netspeak zakupilem go na sloty. sloty zostana podwyzszone przezemnie od razu na 64 po przygotowaniu jak i rowniez beda zwiekszane jak serwer juz bedzie pelen niestety nie bede placic za sloty ktore beda nie uzywane. Nie interesuje mnie wpolpraca z mlodzianami oczywiscie bedzie to zalezne od umiejetnosci jak i dojrzalosci po to tez ta rozmowa. Podsumowujac serwer daje na wylacznosc poszukuje kogos ogarnietego nie mam ochoty czytac ze trzeba cos zrobic albo wlasciciel sobie nie radzi jak i rowniez znudzi po tygodniu.

Oferuje:

- Serwer ts3 w pelni oplacony z licencja gracza!

- Vps do botow

- Wylacznosc w prowadzeniu serwera

- i wiele innych

PS wymagania zostaly juz raczej opisane 😉 

Prosze sie kontaktowac przez wiadomosc prywatna komentarz lub zapraszam bezposrednio na rozmowe na serwerze ts3 na ktorym jednak bardzo rzadko bede ale moze ktos akurat trafi!!! 

IP domena: twojserv.net-speak.pl

IP cyfrowe: 178.217.191.220:6340

Edytowane przez Craphi
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...