Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Ludzie Hackują

Dlaczego hackujesz?  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dlaczego Hackujesz?

• poniewa? jestem lowem, który nie potrafi gra?.
    • poniewa? czerpi? przyjemno?? z psucia gry innym.
    • z nudów.
    • bo mnie rodzice bij?.
    • poniewa? kto? mi si? narazi? i chc? mu do**ba?
    • bo warrock jest ju? tak zryty, ?e pozostaje gra na haxach
    • bo mi si? traktor zepsu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sie przyznaje ze gram bo jeststem newbie B) w fps nie gralem z 3 lata wiec haksy mi znacznie ułatwiaja gre, na a rato i tak jest 0.48 wiec zbyt sie ludziom nie narazam :D

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Ja podam jeden powód ponieważ mi się to podoba i tyle jednak że mam też swoje jakieś tam hacki i mam je prawo wykorzystywać ponieważ ja je zrobiłem :P

Opublikowano

Ci co hackuja to ich rodzice biją w domu i potem musza sie wyrzyć na grze jak spamuja grantami

pr0lowek88.png
Opublikowano

Ci co hackuja to ich rodzice biją w domu i potem musza sie wyrzyć na grze jak spamuja grantami

nie przeginaj kowal ok? To czy gram na haksach to juz moja sprawa bo tylko i wyłacznie ja moge za to dostac bana. A moich rodziców w to nie mieszaj. BYm cos jeszcze dopowiedział ale nie bede sie staczał do Twojego poziomu...

Tyle

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Ja gram czasem na chams-ach innych nie używam a gram na nich tylko jak ktoś mnie wkurzy na maksa albo jak brakuje dinarów :)

A swoja droga ten temat uważam za czysty spam xD

76561198090890807.png

Opublikowano

mi sie traktor popsul oczywiscie i gram na hackach

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Ja z nudów i tyle. Albo jak ktoś mnie wkurzy.

@2UP

Jesteś żałosny. Jeśli ktoś tak uważa niech napisze tak :P

bbc2hero.png

Opublikowano

A co cię to czemu hackuje -.-. Jeśli mam ci odpowiedzieć na to pytanie to ty mi odpowiedz na moje: Czemu jesteś takim noobem i robisz niepotrzebne tematy? I jeszcze do tego jakieś pojebane odpowiedzi w ankiecie...

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...