Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wszystkim

Szukam osób chętnych do projektu. Potrzeba mi ludzi którzy, stawiali już serwery, zabezpieczenia, strony, bazy danych. Chciał bym zrobić ogromny serw z perfect ustawieniami. Z mojej strony mogę robić grafiki do customowych itemow, mobow,gemow itp. Marzy mi się serwer na którym bd mogli wykorzystać wszystko co ma do zaoferowania muonline, a dzięki specą którzy będą umieli dodać nowe ciekawe rzeczy wydusić z tego jeszcze wiecej. Napisze po krótce co mam na myśli. Chciałbym wykorzystać ustawienia w ten sposób aby gracz musiał się skupić na kazdym etapie gry i typie setu. Gre zaczynamy z normal/exe/acc/soccet/ruud. Mamy ulepszyć te sety minimum na +9 bo inaczej nie damy rady pójść na następne mapy. Dodanie fabuły. Na początku inwazje smoków raz na tydzień, aby exe były rarytasem nie śmieciem. Po 400 lvl np. dodanie następnego sub-servera na kórym inwazje bd częstsze lub po jakimś czasie na tym samym serwerze, przez wytłumaczenie w fabule zwiększyć częstotliwość inwazji, bossow etc. Na początku selpupany, bossy itp. niedostępne lub tak podręcone że nie ubijesz do danego lvl lub bez danego setu itp. Pomysłów mam nieskończona ilość, tyko brak wiedzy i osób które by chciały te pomysły w życie wprowadzić. Jeśli znalezli by się chętni do pomocy, myślę ze możemy zrobić jedyny w swoim rodzaju serwer na długie lata. Żadnego P2W only P2P. Wiem ze nie wiele napisałem, wiem ze jest to tylko ziarenko. Nie chce się tu rozpisywać bezsensu. Nie jestem pewien czy znajdzie się chodz jedna osoba chętna do pomocy. Więcej na pewno bym wyjaśnił już priv, i jestem otwarty na propozycję, gracze maja wiele ciekawych pomysłów jak ta gra podnieść na inny lvl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...