buldi_exe Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam od dzisiaj kiedy wchodzę w minecraft przez zwykły launcher wywala mnie z gry za każdym razem musę się logować mimo tego, że zaznaczałem "nie wylogowywuj mnie" a gdy wchodzę do minecrafta przez lunar launcher to również za każdym razem muszę się logować w skrajnych przypadkach gdy po zalogowaniu nie wywali mnie z gry nie wykrywa mi żadnych serwerów a gdy już wywali mnie z gry wyskakuje mi coś błąd poniżej przesyłam załącznik.Z góry dziękuje za jaką kolwiek pomoc. edit:kiedy włączam zwykłą instalacje minecrafta mogę wchodzić na serwery ale po jakimś czasie mnie wywala. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez buldi_exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluczyk102 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Czy próbowałeś usunąć Minecraf i Jave, a następnie zainstalować ponownie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insigin Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) Spróbuj wejść do C:\Users\nazwa użytkownika\.lunarclient\jre\zulu8.52.0.23-ca-fx-jre8.0.282-win_x64 i usunąć wszystko w zulu8.52.0.23-ca-fx-jre8.0.282-win_x64 Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez Insigin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi