Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

eeem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, eeem napisał:

Szukam Budowniczego na mój serwer aby zbudował mi spawn, za zbudowanie spawnu nie płacę

elo moge ci zbudowaci spawna za darmo ale mósisz daci mi op spokojnje nic ci nie zniszcze

Opublikowano
18 minut temu, eeem napisał:

o dzięki ok dam Ci op

Dałem ci przykład na kogo możesz trafić szukając "darmowego pracownika", co można nazwać innym słowem - niewolnika. Nikt nie pracuje za darmo, tym bardziej dla losowych osób. Jeśli ktoś taki się zgłosi, na 99% jest to osoba chcąca zniszczyć twój serwer. Zawsze płać swoim pracownikom, w ten sposób szansa trafienia na oszusta staje się dużo mniejsza.

Opublikowano

Niewolnik czyli ktoś kto robi coś nie z własnej woli a jeśli ktoś to przeczyta to sam decyduje czy chce zbudować czy nie

Opublikowano (edytowane)
Dnia 24.07.2021 o 14:51, eeem napisał:

Niewolnik czyli ktoś kto robi coś nie z własnej woli a jeśli ktoś to przeczyta to sam decyduje czy chce zbudować czy nie

On zwyczajnie ma problem ze sobą, musisz mu wybaczyć. ☺️

Edytowane przez Vosly
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się, że niewiele osób będzie chętnych na trwonienie swojego czasu przy budowaniu bez żadnego profitu, nawet niekoniecznie finansowego.

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...