Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tego nie znasz ortografii i robisz "$ł!---) ----) F0(!Ę"

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja razem z Domsonem usuwamy dumnie konta w piątek :)

kurna stary...po co to piszesz? myslisz, ze medal dostaniesz? przeciez to kazdego chuja obchodzi co ty robisz...

@topic

konto fikcyjne daje "radoche"? no robisz se funclub kubusia puchatka i zapraszasz ludzi xD i jest darmowe ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Typie nie chce mi się Ci cisnąć bo jestem zatyrany po robocie.

Ja rozumiem że chcesz być fajny i dorównać poziomem riposty Ownedowi czy Matkowi ale niestety Housem to Ty już nie zostaniesz. To jest dział offtop więc moge sobie założyć temat o tym którą ręką wycieram dupe i dorobić do tego ankiete czy jesteś trollem czy nie. Domson też sporo dla tego forum zrobił.

Nie mam zamiaru oglądać swojego pyska na koszu na śmieci więc wypierdalam konto i radze to zrobić każdemu. Jemu też nawet jeżeli to konto fikcyjne. Facebook power.

f.png

Opublikowano

@Taki offtop

Mówić "stara" na matkę to dla mnie brak szacunku.... Ta twoja "stara" cię wychowała, męczyła się z tobą w dzieciństwie , zmieniała pieluchy itd można wymieniać ,tylko po to ,żeby usłyszeć od swojego syna później jak mówi na nią "stara"? ;/

Opublikowano

@Taki offtop

Mówić "stara" na matkę to dla mnie brak szacunku.... Ta twoja "stara" cię wychowała, męczyła się z tobą w dzieciństwie , zmieniała pieluchy itd można wymieniać ,tylko po to ,żeby usłyszeć od swojego syna później jak mówi na nią "stara"? ;/

Niech ginie

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

a kazdego to gowno obchodzi co ty robisz czlowieku...mozesz i wyjebac stara przez okno razem ze stara twojego kolegi Domsona...

Umrzyj, proszę.

Opublikowano

Dobra gimbusku widać że przechodzisz okres dojrzewania, dam Ci na luzik. Możesz być z siebie dumny i iść pochwalić się "starej".

f.png