Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam plugina na randomtp za pomocą komendy tylko mam na spawnie gąbki i chce z nich skorzystać i ustawić tam randomtp na przycisk tylko szukam plugina na to

Edytowane przez DawidMatak
Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Ja kiedyś używałem takiego skryptu, wystarczy posiadać plugin Essentials oraz ColoredSigns. Tabliczkę konfigurujesz formatujesz według kolorów w skrypcie.

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano

Możesz zrobić to skriptem.

Przed chwilą, skywarn napisał:

ColoredSigns

A po co ten plugin? Kolorowe tabliczki są w purpurze, a jeśli ktoś korzysta z innego silnika to ma je też essentialsx.

Opublikowano (edytowane)

Wez sie tego powyzej nie sluchaj, wez plugin BetterRtp i uzyj skryptu na teleportacje przy uzyciu tabliczki tak, jak podal pan powyzej. Pluginy sa o wiele szybsze i daja baardzo duzo mozliwosci. Szukaj ich na spigotmc, bo tam autorzy pluginow updatuja je praktycznie codziennie, wylaczajac mozliwosc bugow.

Tylko zamaist tpr daj rtp jak juz wgrasz BetterRtp.

Edytowane przez szym402pl
Opublikowano
2 godziny temu, szym402pl napisał:

Wez sie tego powyzej nie sluchaj, wez plugin BetterRtp i uzyj skryptu na teleportacje przy uzyciu tabliczki tak, jak podal pan powyzej. Pluginy sa o wiele szybsze i daja baardzo duzo mozliwosci. Szukaj ich na spigotmc, bo tam autorzy pluginow updatuja je praktycznie codziennie, wylaczajac mozliwosc bugow.

Tylko zamaist tpr daj rtp jak juz wgrasz BetterRtp.

Jeśli twórca tematu chce mieć randomowy teleport poprzez kamienny przycisk na gąbce to ten skrypt będzie idealny.

Po co zaśmiecać sobie serwer takowymi pluginami jak można to zrobić poprzez skyrpt nie tracąc znaczących zasobów serwera.

Opublikowano
54 minuty temu, Insigin napisał:

Jeśli twórca tematu chce mieć randomowy teleport poprzez kamienny przycisk na gąbce to ten skrypt będzie idealny.

Po co zaśmiecać sobie serwer takowymi pluginami jak można to zrobić poprzez skyrpt nie tracąc znaczących zasobów serwera.

Nie tracac zasobow? Ale wiesz, ze pluginy sa znacznie szybsze, niz skrypty, co nie?