Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PERMISJE OD CLEARCHAT NIE DZIAŁAJĄ

AnonimowyXY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK DAJE CHATMODOWI PERMISJE DO CLEARCHATA BO NIE DZIALAJA PISZE MU ZE NIE MA PERMISJI A PERMISJE MA. ps: OCO CHODZI? A I OCO CHODZI ZE PISZE ZE ZA 10 SEKUND MOGE PISAC NA CHACIE MIJA 1 MINUTA I DALEJ NIE MOGE OCO CHODZI?

Przed chwilą, AnonimowyXY napisał:

JAK DAJE CHATMODOWI PERMISJE DO CLEARCHATA BO NIE DZIALAJA PISZE MU ZE NIE MA PERMISJI A PERMISJE MA. ps: OCO CHODZI? A I OCO CHODZI ZE PISZE ZE ZA 10 SEKUND MOGE PISAC NA CHACIE MIJA 1 MINUTA I DALEJ NIE MOGE OCO CHODZI?

DO CLEARCHATA BO NIE DZIALAJA CHCIALEM NAPISAC TO NIE DZIALAJA

Opublikowano

Podaj link do tego plugina.

Pokaz konsole co w niej pisze po wpisaniu danej komendy przez chatmoda (może być zdj albo skopiuj tekst)

Opublikowano
9 minut temu, Insigin napisał:

Podaj link do tego plugina.

Pokaz konsole co w niej pisze po wpisaniu danej komendy przez chatmoda (może być zdj albo skopiuj tekst)

TO SCREEN OD MOJEGO CHATMODA

x.png

TO SCREEN OD MOJEGO CHATMODA

x.png

MOJ CHATMOD WPISUJE /clearchat  i dalem mu permisje

Opublikowano
11 minut temu, Insigin napisał:

Stary plugin z dużą ilością błędów.

Zainteresuj sie tym 

https://www.spigotmc.org/resources/clearchat-3-2-custom-gui-placeholderapi-support-road-to-50k.3031/

wszystkie rangi ktore nie maja permisji moga uzywac tego pluginu i w dodatku nie clearuje chatu

wszystkie rangi ktore nie maja permisji moga uzywac tego pluginu i w dodatku nie clearuje chatu

permisji do chatu

Opublikowano
33 minuty temu, AnonimowyXY napisał:

Na stronie masz poradnik jak wyłączyć to, w wiki tez znajdziesz na to sposob 

W pliku config.yml zamieniasz  

GUI:
   needPermission: false na true

other:
  helpmenu:
    needpermission: false na true

infomenu:
    convertToClearCommand:
      enabled: false na true

Opublikowano
18 minut temu, Insigin napisał:

Na stronie masz poradnik jak wyłączyć to, w wiki tez znajdziesz na to sposob 

DZIEKUJE A WIESZ JAK NAPRAWIC TEN PROBLEM CO TERAZ NAPISZE?: CHCE COS NAPISAC NA CHACIE TO PISZE ODCZEKAJ 10 SEK TO ODCZEKUJE 1 MINUTE I DALEJ TAK PISZE NWM OCO CHODZI

Opublikowano
43 minuty temu, AnonimowyXY napisał:

DZIEKUJE A WIESZ JAK NAPRAWIC TEN PROBLEM CO TERAZ NAPISZE?: CHCE COS NAPISAC NA CHACIE TO PISZE ODCZEKAJ 10 SEK TO ODCZEKUJE 1 MINUTE I DALEJ TAK PISZE NWM OCO CHODZI

Pokaz co ci pisze w konsoli jak wyskakuje ci ten komunikat 

Opublikowano
4 minuty temu, Insigin napisał:

Pokaz co ci pisze w konsoli jak wyskakuje ci ten komunikat 

xcxxc.JPG

1 minutę temu, AnonimowyXY napisał:

xcxxc.JPG

i to 10 sekund to jest nieskonczonosc

Opublikowano
18 minut temu, AnonimowyXY napisał:

xcxxc.JPG

i to 10 sekund to jest nieskonczonosc

Prawdopodobnie jakiś inny plugin za to odpowiada bądź skrypt.

Tutaj już sam byś musiał przeglądać każdy skrypt (edytować go ) i znaleźć ten który wywołuje ta akcje. 

Jeśli się okaże ze skrypty za to nie odpowiadają musisz przeglądnąć pluginy, najszybciej będzie chyba próbkowanie na zasadzie usuwania plugina i sprawdzaniu czy dalej  to samo się dzieje jeśli tak przywracasz go ponownie do folderu plugins jeśli nie to wiadomo, robisz tak do skutku.

Chodź możesz użyć tej samej opcji co z pluginami przy skryptach.

Opublikowano
2 godziny temu, Insigin napisał:

Prawdopodobnie jakiś inny plugin za to odpowiada bądź skrypt.

Tutaj już sam byś musiał przeglądać każdy skrypt (edytować go ) i znaleźć ten który wywołuje ta akcje. 

Jeśli się okaże ze skrypty za to nie odpowiadają musisz przeglądnąć pluginy, najszybciej będzie chyba próbkowanie na zasadzie usuwania plugina i sprawdzaniu czy dalej  to samo się dzieje jeśli tak przywracasz go ponownie do folderu plugins jeśli nie to wiadomo, robisz tak do skutku.

Chodź możesz użyć tej samej opcji co z pluginami przy skryptach.

a podalbys mi swojego discorda i pogadalibysmy i pomugl bys mi? udowstepnil bym ekran.

Opublikowano
7 godzin temu, AnonimowyXY napisał:

a podalbys mi swojego discorda i pogadalibysmy i pomugl bys mi? udowstepnil bym ekran.

Wysłałem w prywatnej wiadomości 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...