Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam do permisji użyć pluginu Luckperms

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Marok89 napisał:

Polecam essentialsex łatwy w użytku (według mnie)  Do tego musisz mieć essentials

Essentialsx to aktualizowany fork starego essentialsa, który został porzucony wiele lat temu i nawet na 1.8 ci nie zadziała. I nie, essentialsx nie wymaga tego starego essentialsa. Nie jest to nawet plugin na uprawnienia.

Edytowane przez Helios1993
Opublikowano
9 godzin temu, Helios1993 napisał:

Essentialsx to aktualizowany fork starego essentialsa, który został porzucony wiele lat temu i nawet na 1.8 ci nie zadziała. I nie, essentialsx nie wymaga tego starego essentialsa. Nie jest to nawet plugin na uprawnienia.

Ja tam mam essentialsex i najnowszego essentialsa na 1.16.5 i mi wszystko śmiga permisje nadalem i dziala rangi rownież więc nie wiem w czym problem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Marok89 napisał:

Ja tam mam essentialsex i najnowszego essentialsa na 1.16.5 i mi wszystko śmiga permisje nadalem i dziala rangi rownież więc nie wiem w czym problem.

Nie możesz mieć obu, ponieważ essentialsx jest forkiem od dawna nierozwijanego essentialsa. Oznacza to, że essentialsx posiada ten sam kod co essentials + swój kod. Używanie obu tych pluginów można porównać do grania w Minecrafta 1.7 i 1.17 JEDNOCZEŚNIE, ponieważ jest to TEN SAM PLUGIN.