Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym prosić o pomoc w sprawię moda "Just a few fish" włączając serwer muszę wcześniej usunąć mapę i wgrać na nowo po czym później serwer po załadowaniu kilku chunków się restartuje. paczka której używam to sevtech ages 3.2.1 i silnik mohist 1.12.2-234.

Tutaj wysyłam link do treści crasha:   https://pastebin.com/hB1SFq5y 

Opublikowano

Mohist, podobnie jak inne połączenia forga z bukkitem, jest bardzo niestabilny. Użyj zwykłego forga, a jeśli potrzebujesz pluginy, zainteresuj się spongem.

Opublikowano

ze sponga za bardzo nie chce korzystać ze względu na  to że nie chce ingerować w samą paczkę bo o ile pamiętam pluginy do sponga wgrywa się do folderu z modami przez co muszę to samo wgrywać w paczkę (już tym silnikiem próbowałem) a chciałbym mieć z pluginami bo chcę w miarę kontrolować to co się dzieje na serwerze żeby mi żaden śmieszek nie rozwalił go jakimiś maszynami które lagują itp.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli nadal będziesz używał mohista to ci z tym błędem nie pomogę, ponieważ na 90% jest to jego wina. Możesz jedynie napisać na supporcie mohista, jest szansa, że naprawią ten błąd lub znajdą jego przyczynę w np. jakimś modzie.

Edytowane przez Helios1993
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Problem z modem "Just a few fish" na serwerze