-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
MuschroomPL
MuschroomPL
Siema, wpadłem na świetny pomysł, niedawno wyprowadziłem się z domu i chciałem pobrać gta, jednak tutaj internet nie powala i gta ściągać będzie się 18 h xD pojechałem do rodzinnego domu z moim dyskiem ssd podłączyłem do komputera brata przez satę i pobrałem grę na niego, po powrocie do domu : straciłem tapetę, nie działa windows search, jak odpalam rockstar games oraz loguje się na konto wyskakuje: ,,wylogowano cie ponieważ twoje zgłoszenie uwierzytelniające jest nieaktualne. Zaloguj się ponownie, aby kontynuować korzystanie z Rockstar Games Launcher''. Ogólnie jak uruchomiłem komputer to odpaliły się jakieś naprawy dysku (?). Jak uruchamiam przeglądarkę to uruchamia się za trzecim razem, a przed uruchomieniem wyświetla się komunikat, że windows nie może uzyskać dostepu do czegoś tam, ogólnie dysk jest na gwarancji i mogę zrobić format, ale wolał bym tego uniknąć. Jakieś pomysły?
Z góry dzięki i Pozdrawiam :)
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.