Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]- Pomożecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem zrobilem konto se w navigacie chce się zalogować i pisze mi nieprawidłowe konto lub hasło czy to jakiś błąd w portmapie? A i jeszcze jeden mam problem otuz taki zrobiłem stronę servera wchodze na nią i pisze mi

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'rain'@'5.233.166.140' (using password: YES) in F:\xampek\xampp\htdocs\config.php on line 16

Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.

Fehlermeldung: Access denied for user 'rain'@'5.233.166.140' (using password: YES)

Za dobrą pod powiedz aje +5 :unsure:

Opublikowano

Double post.. Ehh. Jeżeli masz pliki raina to skopiuj zakodowane hasło z jego konta i wklej do swojego i będziesz miał hasło 12345 bo hasło musi być zakodowane ! Nie możesz sobie wpisać "Lubieplacki".. Poszukaj Mysql password generator i z tego generuj kody haseł do navicata ;] Mam nadzieję że pomogłem

pozdro

Opublikowano

Double post można tylko raz dzień yba ! Na dole masz takie cuŚ zielone z białym napisem Edycja i wiesz to naprawde działa ! licze na minusY.

słaby jestem w te miecze...