Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie dzis rano kupilem minecraftna oficjalnej stronie mojang niestety po zakupieniu gry mam problem nie moge grac a serweach premium oraz nie widze swojego skina oczywiscie juz po ustawieniu nie wiem o co chodzi ale wyskakuje blad z uwierzytelnianiem czy jakos tak ze serwery sa w konserwacji nie wiem o co chodzi prosze o pomoc.

.

Opublikowano

Hej, napisz jaki komunikat wyświetla ci się po wejściu na serwer premium

fdgdfh.png

Opublikowano
2 minuty temu, sasin33 napisał:

Zrzut ekranu (86).png

dokladnie taki

Nie wiem czy słyszałeś o migracji kont, osoby które teraz kupują konta mają automatycznie konto microsoft (są 3 rodzaje kont, microsoft, mojang i legacy) Jak widzisz na zdjęciu ja kupiłem minecrafta wcześniej i mam konto Mojang ty prawdopodobnie kiedy włączasz laucher w lewym górnym rogu piszę ci że masz konto Microsoft, i przez to online mode nie chce cię przepuścić bo kiedy kupywałeś minecrafta na minecraft net łączyło się to z serwerami Mojangu przez co wszystkie dane były pobierane z serwerów Mojangu było to wysyłane do serwera (np Hypixela) i przez to serwer wiedział że byłeś połączony kontem premium więc musisz poczekać aż Microsoft zmigruje wszystkie konta i to naprawi

Drugą opcją jest to że kiedy zakładałeś konto podawałeś datę urodzenia w której było oznajmione że nie jesteś pełnoletni, w takim przypadku musisz to zmienić podłączając konto rodzica i w tym zmieniając twój wiek na pełnoletni

bm.PNG

fdgdfh.png

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, ower set napisał:

Nie wiem czy słyszałeś o migracji kont, osoby które teraz kupują konta mają automatycznie konto microsoft (są 3 rodzaje kont, microsoft, mojang i legacy) Jak widzisz na zdjęciu ja kupiłem minecrafta wcześniej i mam konto Mojang ty prawdopodobnie kiedy włączasz laucher w lewym górnym rogu piszę ci że masz konto Microsoft, i przez to online mode nie chce cię przepuścić bo kiedy kupywałeś minecrafta na minecraft net łączyło się to z serwerami Mojangu przez co wszystkie dane były pobierane z serwerów Mojangu było to wysyłane do serwera (np Hypixela) i przez to serwer wiedział że byłeś połączony kontem premium więc musisz poczekać aż Microsoft zmigruje wszystkie konta i to naprawi

Drugą opcją jest to że kiedy zakładałeś konto podawałeś datę urodzenia w której było oznajmione że nie jesteś pełnoletni, w takim przypadku musisz to zmienić podłączając konto rodzica i w tym zmieniając twój wiek na pełnoletni

bm.PNG

wiesz ja ogolnie kupilem minecraft z konto microsoft

a raczej zaznaczylem ze jestem pelnoletni dzieki za pomoc:]

Edytowane przez sasin33
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Nie mogę wejść na serwery premium
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

W dniu 21.04.2022 o 19:46, prime5600 napisał:

A ile o mniej więcej trwa?

Zależy od Microsoftu - czasem jest b. szybko.