Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Strona Serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze stroną do priva

Korzystałem z tego tuta:http://www.mpcforum.pl/topic/109911-download-metin2-free-page/

i gdy podaje link koledze on nie może wejść na strone a ja moge

Za pomoc dam +

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

PortMap Kochany :D Upewnij się czy masz odblokowane wszystkie porty w PortMapie i czy świecą się na zielono. Jeżeli na Czerwono to Res Kompa i jeszcze raz odpal silnik :P

Opublikowano

w port mapie mam all porty na zielono :rolleyes:

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Wyłącz Skype i Gadu. Wtedy Odpal Apache i MySQL :) Musi być " Running "

Opublikowano

Jest running wyłączone mam gadu gadu i skype

PS Mam serwer bez hamachi na zew ip i kolega wbijał i pisze 404 not found unable to connect host

giphy.gif

Opublikowano

odpisze ktoś?

giphy.gif

Opublikowano

Zobacz czy w PortMapie poprawnie zmieniłeś wszystkie IP. Jeśli pomogłem to daj minusa :D

34f175c6f4fc1946.png

Daj mi

add.png

Opublikowano

all zmienione a mają być z końcówką 100 czy normal?

giphy.gif

Opublikowano

Zrób tą stronę na jakimś Hostingu ...

Z tego co wiem to Friko ma możliwość łączenia się z "obcymi" bazami danych ;)

Opublikowano

A mógłbyś napisać jak założyc nie znam się na tym za bardzo

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...