Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Expić 30 Lvl

BejbeComeToMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ezo najlepjej albo na pustyni.

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

Zielone orki, generały, pustynia, najlepiej postaw exp bota z opcją anti report

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Gdzie expić 1-60lvl

Wiec tak:1 level- Dzikie Psy2 level- Dzikie psy, wilki(zwykle badz glodne)3 level-Wilki (zwykle, glodne, glodne alfa itd. Nie niebieskie i szare!!!)4 level- po quescie od biologa dostajemy miecz+3 i mozemy chodzic na niebieskie wilki5-10 level- lurujemy sobie niebieskie wilki oczywiscie po kilka grup z tym ze na od 7 levela mozna sobie lurowac na maxa11-17 level- na Zaprz w 2wiosce z tym ze na 11 levelu po jednej grupce a potem coraz wiecej bierzemy18-28 level- zdecydowanie Dzikusy w 2 wiosce29-37 level-mozna dzikusy ale tam expi duzo ludzi wiec radzilbym(sam tam expilem) pustynie. Na pustyni jest malo ludzi dobry exp. Z tym ze oczywiscie z wiekszym levelem lurujemy sobie coraz wiecej grupek38-55 level- BO (z ang. Black Orcs- Czarne Orki) tam doskonale idzie exp. Expimy oczywiscie w pt chociaz mozna samemu ale idzie wiecej potow i mniej expa56-67 level- Grota Pajakow na pustyni. Expimy w pt i bardzo szybko idzie exp. Zuzywamy duzo potow ale tam leci duzo kasy i fajne itemy

Licze na +

reflink

Opublikowano

Powala mnie to że piszecie na BO a może v1 szpony? Idź na zwykłe orki bierz cały spot jak dasz rade możesz iść na pająki jak nie siedź i bierz małe grupki, :D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Elo jak w temacie gdzie>? Mam ninje eq+9 kozy +9 kolcza +9 itp. kozy sr.23

Poszukaj kilku osób do lurowania na czarnyh orkach. Możesz również samemu polowa na pustyni bądź ezo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co się pytasz idz zobacz gdzie dajesz rade a nie spmujecie tymi tematami a i tak niexpicie tam gdzie mowia ...

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...