Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nudy w Szkole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
iXs De jak juz ^^<joke> no oczywiscie ,ze nie ja ;) Slij mi palke ;)^^

Omg qmpel z 3 klasy ;)

ten filmik tylko swiadczy o inteligencji twojego kolegi mam nadzieje ze ty niejestes tak inteligetny ^^:)

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

na tyle inteligenty oczywiscie nie jestem by wlezc do klasy i ... ,ale to jest smieszne i zenujace tez ^^;)

Opublikowano
Dodano: 6 X 2006

oczywiscie u nas w szkole to jest wink.gif Filmik kolegi i profil tez wink.gif ^^

Jakoś w to nie wierzę, dopiero po dwóch latach pokazałbyś filmik? Oglądałem go z rok temu, fajna ściema ;X

A dziwne że ta klasa taka niewzruszona jakaś, pewnie to mają na codzień :D

Opublikowano

heh fajny filmik szkoda ze umnie w szkole tak niema :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
http://pl.youtube.com/watch?v=k4xYAHe9LV4

no nie moge ciagle mam z tego polewe ^^ oczywiscie u nas w szkole to jest ;) Filmik kolegi i profil tez ;)^^

---

Hahahaha

Jak macie jakies filmiki ze szkoly tez wrzuccie ;p

Też jakoś w to nie wierze.. Ale filmik fajny

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

MPCforum.pl - Cheaty do gier Online

"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

Nauka latania śmigłowcami:

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

Musze kiedyś nakręcić filmik co u nas w klasie się dzieje ale trzeba uważać aby zarówno nie dostać czymś w łep xD Ostatnio na religi babka zakosiła pewnemu idiocie bluze a ten jej rombnoł troebkę i patrzył co tam ma i chyba okulary zakosił :D Ten sam idiota jeszcze w 6kl. podstawówki uciekł z 1piętra przez rynnę XDDD

Opublikowano

Kolega obecnie do 2 licemu ;) ,a ja 2 klasa gim... ... Stary kolega z osiedla i z podstawowki ,a po tym jak mi to pokazal to caly tydzien sie smialem po czym pol roku ci chwile mial nie kontrolowane smiechy ;) Nikomu nie kaze wierzyc ;)

Opublikowano

Pisałem ,że to jest filmik nie z tego roku ,ale polewe z niego mam nadal ;) jako nastolatek ... Dla mnie wszystko jest śmieszne ^^ brr

Opublikowano

Dla mnie było śmieszne jak babe z biblioteki by kawałek tynku z sufitu zabił xD ona se idzie a tu jeb przed noga leży kawałek sufitu xD Taki huk jak by walło po petardzie mocnej

• 3 lata później...
Opublikowano

LOL ja w szkole zadko bywam glownie melanze wiecie jak jest ale jak jestem w szkole nie na kacu to beka z ticzerow ostatnio sie usprawiedliwialem nie obecnoscia wizyta na komisariacie xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...