Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra słuchać, co jest ważne gdy chcemy pograć i mieć więcej klatek? dla mnie karta i ram... to w mojej sygnie już nie jest mój komp... został sprzedany za gruuubą kase i kupiłem nowy oto jkego config :

Procesor : Jakiś tam dziadowy 2 rdzenie i 3.5 GHz (podkręcony)

Karciocha : 2x Radeon 5670 2GB (razem) DDR5

Ram : 4 GB DDR2 1333 mhz

Czyż ładny ten komp ? chciałem sie tylko zapytać co jest NAJWAŻNIEJSZE do grania w gry typu Crysis, GTA 4.

Opublikowano

ram, karta graficzna, procesorek. Zeby plynnie grac w takie gierki trzeba miec caly sprzecik ladnie skonfigurowany.

shaylarenjeans.gif

DarkAyss to miszcz i kox !

Opublikowano

sprzet to nie wszystko , mozesz mieć wypas ale komus kto ma słabszy bedzie lepiej działało bo ma lepiej skonfigurowany system i odpowiednie sterowniki

najlepszy do grania jest czysty system, bez dodatków instalowanych przez płyty głowne czy inne częsci przy kompie, zbędnych programów działających w tle, wyłaczyonych niektórych usługach windowsa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ram, karta graficzna, procesorek. Zeby plynnie grac w takie gierki trzeba miec caly sprzecik ladnie skonfigurowany.

A właśnie co do procka nie powiedział bym :) starszy brat ma Radeon HD 4770 i 4 GB ram WinXP i Procek 1.8GHZ 2 CPU i gry mu działają świetnie :) Dirt2 Crysis itp. mają po 38-47 klatek :D

Opublikowano

Loool! tak slabego zestawu dawno nie widziałem... Podaj max cene sprzętu to Ci coś złoże... Nie tylko ram, karta graficzna, i proc. Trzeba mieć porządny zasilacz, zeby sprzet sie nie przegrzewał... No i jeśli chcemy bawic sie w OC to dobre chłodzenie;). W sumie dobra płyta głowna tez mile widziana:D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

hahaha tego co miałeś był lepszy:D Kupiłeś gorszego... ahah

Pozdro

Stary sprzęt został sprzedany a chciałem jeszcze kupić xboxa do 45 calówki. Na kompie już prawie w ogóle nie gram.... przed chwilą robiłem rzeźnie w AC II

Opublikowano

Loool! tak slabego zestawu dawno nie widziałem... Podaj max cene sprzętu to Ci coś złoże... Nie tylko ram, karta graficzna, i proc. Trzeba mieć porządny zasilacz, zeby sprzet sie nie przegrzewał... No i jeśli chcemy bawic sie w OC to dobre chłodzenie;). W sumie dobra płyta głowna tez mile widziana:D

Taki słaby to on nie jest ;] są lepsze tylko po co mam wydawać np: 2560zł na Radeon 5970 (ktory wymaga elektrowni do zasilania)... ten kompach mnie dużo nie kosztował i to najważniejsze

Opublikowano

Pakowanie sie w cf jest bez sensu narazie. Poza tym te dwie karty graficzne nie maja wydajnosci chocby 5850;) . Do tego "jakiś dziadowy procek 2 rdzeniowy" Podejrzewam ze zakupiłeś komputer za okolo 1600-2000zl , za takie pieniadze mozna miec lepszy sprzęt;P

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Pakowanie sie w cf jest bez sensu narazie. Poza tym te dwie karty graficzne nie maja wydajnosci chocby 5850;) . Do tego "jakiś dziadowy procek 2 rdzeniowy" Podejrzewam ze zakupiłeś komputer za okolo 1600-2000zl , za takie pieniadze mozna miec lepszy sprzęt;P

Tak tak tylko weź pod uwage że razem mają 2GB DDR5 i nie wymagają elektrowni jądrowej do zasilanie i nie mają morderczego poboru mocy o.O

Opublikowano

Tak tak tylko weź pod uwage że razem mają 2GB DDR5 i nie wymagają elektrowni jądrowej do zasilanie i nie mają morderczego poboru mocy o.O

Ja mam 5850 i nie wiem o czym ty mówisz... ta karta nie ma dużego poboru mocy ani "elektrowni do zasilnia" ..

18706.png

Większość ludzi nie lubi modów... Nie należę do mniejszości :] Ale Mod nie jest od lubienie tylko od tępienia ...

• Dodaj nową pozycję...