Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z enchantami w kowadle

Boroo22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego gedy włożę np. kilof do kowadła i chcę nałożyć na niego enchant unbreaking 5 z książki, i tak wychodzi unbreaking 3? Tak dzieje się z każdym przedmiotem, na który chcę nałożyć enchant, który jest większy niż ten domyślny w mc. Jest może na to jakiś plugin?

Opublikowano
26 minut temu, Boroo22 napisał:

Dzięki, ale z tego co wiem, w tym pluginie jest opcja łączenia enchantów na itemach (kilof z unbreaking 3 + kilof z unbreaking 3 = kilof z unbreaking 4). A takiej opcji nie chcę, a tu nie da się tego wyłączyć :c

nie łączy

Opublikowano
5 minut temu, ogarszion napisał:

nie łączy

You can merge 2 identicals items and the level of the enchant can now be higher the vanilla limit. Like 2 swords with sharpness V will give you a sword with sharpness VI.

Opublikowano
9 godzin temu, Boroo22 napisał:

You can merge 2 identicals items and the level of the enchant can now be higher the vanilla limit. Like 2 swords with sharpness V will give you a sword with sharpness VI.

mi tam nie łączy . Dziwne

Opublikowano
12 godzin temu, Boroo22 napisał:

kazdy plugin juz sprawdzalem chyba..

jednak łączy . myślałem że nie bo jak kilof unb3 + unb 3 nie łączy to myślałem że git ale jak zrobiłem np unb 5 i unb5 to już wychodziło unb 6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...