Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReSlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam otóż taki problem chciałbym powrócić do pisania pluginów, ale miałem resetowany komputer i nie mam przez to wielu silników, głównie chodzi mi o BukkitAPI, SpigotAPI i PaperAPI, gdyż same silniki już ogarnąłem, ale bez API, gdyby nie jeden problem w moim życiu to bym API również dał radę ogarnąć, ale nie pamiętam jak je zdobyć lub ogólnie pobrać, patrzałem na bukkit.org, ale tam nic nie ma, patrzałem na hub.spigotmc.org i można "rzec" że znalazłem, ale nie kumam jak to pobrać, jak wspomniałem miałem jeden problem w życiu przez, który wiele rzeczy już nie pamiętam, a pluginów nie piszę już ponad 2/3 lata, więc postanowiłem się nauczyć od nowa pisać pluginy, lecz tylko właśnie brakuje mi te API, więc jeżeli ktoś ma takie API i chciałby je dać lub dać linki od razu do pobrania albo nawet do strony na której uda mi się je zdobyć to będę naprawdę bardzo wdzięczny.

obraz_2021-04-24_101220.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...