Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset uprawnień po śmierci

roxarr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki problem. Niedawno postawiłem serwer na modach na Pukawce, Silnik wgrałem przez FTP (mohist 1.16.5). Po wgrywałem wszystkie potrzebne pluginy: essentialsX (chat, protect i spawn), loginPlus, luckperms, skins resorter, vault. Ustawiłem permisję w luck perms i wszystko niby dobrze działa tylko że jak gracz umrze to restartują mu się permisję przez co musi zrobić reloga. I właśnie chciałem się zapytać czy to jest wina luck permsa czy essentials bo szukam i nic nie mogę znaleźć na ten temat.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Najpewniej jest to wina bardzo niestabilnego mohista, który na najnowszej wersji jest jeszcze bardziej niestabilny i nie powinno się go używać na jakimkolwiek publicznym serwerze. Jeśli chcesz robić serwer na najnowszej wersji z modami, skorzystaj z Fabrica.

Opublikowano

Ok dzięki. A jeszcze jedno pytanie. Da się zamienić silnik serwera bez resetowania danych? (mam na myśli że chcę z aktualizować silnik serwera do nowszej wersji ale nie chcę restartować wszystkiego)

.

Opublikowano
42 minuty temu, roxarr napisał:

Da się zamienić silnik serwera bez resetowania danych?

Silnik to tylko jeden plik, wystarczy go zamienić z nowym.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Reset uprawnień po śmierci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...