Skocz do zawartości
  • 0

Internet śmiga ale nie w grach sieciowych


Pytanie

Hejka, zlozylem sobie nowego pc, mialem lekki problem ze sterownikami do karty sieciowej lecz sobie poradzilem.

Po ogarnieciu tego przyszedl nowy problem, internet smiga, ale nie do konca

Wyglada to tak, ze raz pobiera z predkoscia 5 kb/s, raz 300 kb/s, raz 1.7 mb/s

Nie dziala mi laczenie sie z serwerami do czegokolwiek, steam ze znajomymi, ts3, probuje sie polaczyc 2-3 min i nic, polaczy na jakies 2 min i wyrzuca

W cs przykladowo jak zawsze mialem 40 pingu tak teraz po 1400

Probowalem na stronie routera oraz w windowsie odblokowac porty lecz to nie pomoglo

Na starym pc bylo w porzadku

Dzwonilem do dostawcy i maja jeszcze chyba nie cala dobe na rozwiazanie, lecz nie zaszkodzi zapytac sie na forum, moze ktos cos mial podobnego.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

2 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0
6 godzin temu, QuarK napisał:

Raz mówisz, że nie możesz się w ogóle połączyć, a raz, że masz po 1400 pingu. Spróbuj pobawić się firewallem.

Mowisz pobawic, co moglbym zrobic?

W grach sieciowych ping raz wynosi 40 ms, raz skacze do ponad 1000 i tak w kolko.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...