Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zalogować się na swoje konto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam otóż mam taki problem. Pewnego razu włączyłem launcher do minecraft jednak coś wylogowało mnie z konta (mam minecraft premium, jestem z konta mojang). Po wpisaniu adresu e-mail oraz hasła wyskoczyła mi wiadomość że hasło jest niepoprawne. Kliknąłem "Nie pamiętam hasła", przeniosło mnie do strony minecraft.net i tam poprosiłem o nowe hasło. Miał do mnie dojść e-mail zawierający link do zresetowania hasła jednak od tygodnia nic nie dostałem. Nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc

Edytowane przez nataros
Opublikowano

Po pierwsze Link Powinien Dotrzeć W Pare Sekund. 🙂 A jeśli cie Wylogowało To znaczy że ty/ktoś Zmienił hasło do Konta 😄

Więc  masz włamanie na konto 😞

Opublikowano

Pisz do supportu minecrafta : p

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

Opublikowano
18 godzin temu, nataros napisał:

Witam otóż mam taki problem. Pewnego razu włączyłem launcher do minecraft jednak coś wylogowało mnie z konta (mam minecraft premium, jestem z konta mojang). Po wpisaniu adresu e-mail oraz hasła wyskoczyła mi wiadomość że hasło jest niepoprawne. Kliknąłem "Nie pamiętam hasła", przeniosło mnie do strony minecraft.net i tam poprosiłem o nowe hasło. Miał do mnie dojść e-mail zawierający link do zresetowania hasła jednak od tygodnia nic nie dostałem. Nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc

Kupiłeś konto z tanimc, albo z allegro?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mozliwe ze stworzyles konto nie z minecrafta tylko microsoft i musisz przez to sie zalogowac

POMOGLEM? ZAZNACZ SERDUSZKO OBOK POSTU POMAGAM W MINECRAFT I DISCORD
Pytania? napisz ponownie. W temacie lub na pv. Zajmuje sie pomoca w skryptach minecraft oraz niektore pluginy. Zarzadzanie serwerem. Pisze wlasne skrypty. 
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie ja tworzyłem konto jeszcze w 2019 roku, nie mam pojęcia jak to się wszystko mogło stać. Wszystko wcześniej działało. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji co mam zrobić w przypadku włamania się na konto. Błagam o pomoc. Kupowałem wszystko legalnie ze strony minecraft.net .

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Nie mogę zalogować się na swoje konto