Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie z serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym prosić o pomoc ponieważ od dłuższego czasu mam serwer minecraft i przy przygotowaniach do startu było wszystko dobrze itd ale gdy serwer wystartował to od jakiegoś czasu ciągle gdy wejdę na serwer to po czasie mnie wyrzuca i tak przez kilka minut mam nikt inny czy jest ktoś w stanie mi pomóc? jeżeli źle wytłumaczyłem to proszę pisać to się poprawię...

Opublikowano

Nie podałeś potrzebnych danych typu: jaki dostawca oraz powód rozłączenia (z konsoli serwera)

Problem występuje tylko u Ciebie, czy także u innych użytkowników?

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Wyrzucanie z serwera
Opublikowano

image.png

No i to wyświetla się po wyrzuceniu a jest to tylko tak na moim serwerze i tylko mi się tak dzieje inni nie mają tego problemu a na innych serwerach mogę normalnie grać z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Opublikowano

W momencie wyrzucenia z serwera spróbuj pingować serwer i w razie braku odpowiedzi sprawdź trasę pakietów

Uruchom CMD (Windows + R i wpisz CMD) i aby:

1) Pingować

ping IP_SERWERA

2) Sprawdzić trasę pakietów

tracert -d IP

I wklej wynik tutaj zamazując pierwsze adresy twojego dostawcy (to bardzo ważne)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...