Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w tworzeniu zestawu skryptów

1ShIZe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, na początku chciałbym przeprosić, jeżeli to zły dział i w takim przypadku prosiłbym o przeniesienie do właściwego.

Jestem poważniejszym graczem mc może od roku, jeżeli chodzi o pvp. Gdy poznałem ułatwienie do pvp typu "clickery" tworzone w hotkey, itp. po przetestowaniu ich dostałem niezłą zajawkę. Chciałbym stworzyć coś swojego, oglądając filmy twórców promujących swoje skrypty do ułatwienia gry, łatwo było spostrzec, że są o młodym wieku. Pomyślałem więc, że stworzenie własnego nie może być takie trudne. 

Wziąłem się za to, tworząc swoją aplikację w programie Visual Studio, pisząc językiem C# w Windows Forms. Na początku radziłem sobie wspomagając się tym co można znaleźć w internecie, lecz natknąłem na ścianę, której nie w sposób mi na razie pokonać. Zaczęło do mnie dochodzić, że to wcale nie jest takie proste jak mogło mi się wydawać. 

Zacząłem się zastanawiać, jak takie młodziaki podołali temu i stworzyli kawałek dobrej roboty. Na myśli mam aplikację, która ma w sobie zestaw skryptów typu; Macro, momendy, zmiana seta, kopanie na afk itp..

Zacząłem coś ogarniać, lecz się zatrzymałem i postanowiłem zapytać o pomoc. Bardzo chciałbym ukończyć swój projekt, lecz nie wiem jak. Są tu ludzie, którzy potrafią mi doradzić, skąd mam posiłkować wiedzę, która pomoże mi ukończyć swój cel?

Opublikowano

@Helios1993 Z całym szacunkiem, ale nie na każdym serwerze dana paczka jest uważana za cheaty. Odkąd zacząłem swoją przygodę z pvp, gram na jednym i tym samym serwerze, który zezwala używanie poszczególnych rzeczy, takie jak używanie macra do np 14cps, (blokada +14), kopanie na afk, szybka zmiana seta i bindy na komendy. 

Chcę stworzyć coś dla siebie i ekipy z którą gram, dla nikogo więcej. Skoro jest to legalne, to czego mam korzystać z kilku poszczególnych skryptów od innych, bądź całych aplikacji, skoro jest możliwość zrobienia tego samemu.

Przecież nie mam tu na myśli tworzenia killaury, czy innego ścierwa 🤦‍♂️😄

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nikt tu nie pomoze napewno za hajs by ktos pomogl ale nwm czy tutaj by pomogl ktos za free zycze powodzenia w szukaniu 😉

POMOGLEM? ZAZNACZ SERDUSZKO OBOK POSTU POMAGAM W MINECRAFT I DISCORD
Pytania? napisz ponownie. W temacie lub na pv. Zajmuje sie pomoca w skryptach minecraft oraz niektore pluginy. Zarzadzanie serwerem. Pisze wlasne skrypty. 
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Pomoc w tworzeniu zestawu skryptów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...