Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na wysyłanie wiadomości na wszystkie serwery BungeeCord

Marceleqpv882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję skryptu na chat bungecord który pozwala administracji pisac na różnych trybach 

Nie bierzcie skryptów z neta bo są źle zrobione,ewentualnie plugin (skrypt można przerobić)

Format 

[ServerChat] [tryb] [nick] [ranga]

Napisałem jeden skrypt po przerobieniu na serwer chat ale małe szanse że zadziała dlatego potrzebna pomoc, skrypty pisze od 4 dni głównie na jedną komendę, napisałem 8 skryptów. Proszę o pomoc 

Za wszystko dziękuję <33

Opublikowano
39 minut temu, Marceleqpv882 napisał:

po 1 mam bungeeccordd

Bungeecord jest najgorszym silnikiem proxy pod każdym względem. Jest najbardziej zasobożernym silnikiem proxy, działają na nim różnego typu "crasherki", każdy gracz może wejść na serwer gry pomijając weryfikację lobby/Mojanga, domyślna konfiguracja pozostawia jeszcze więcej luk bezpieczeństwa. Nie istnieje ani jeden duży serwer korzystający z bungeecorda, większość z nich korzysta z Velocity, Flamecorda lub Waterfalla (drugi i trzeci przeważnie w Polsce, ponieważ mało kto wie tutaj o istnieniu Velocity).

44 minuty temu, Marceleqpv882 napisał:

wolee skrypt bo latwiej przerobic

Plugin ma swój config, w którym dużo zmienisz. Skriptem jest to niemożliwe do zrobienia.

Opublikowano
2 godziny temu, Helios1993 napisał:

Bungeecord jest najgorszym silnikiem proxy pod każdym względem. Jest najbardziej zasobożernym silnikiem proxy, działają na nim różnego typu "crasherki", każdy gracz może wejść na serwer gry pomijając weryfikację lobby/Mojanga, domyślna konfiguracja pozostawia jeszcze więcej luk bezpieczeństwa. Nie istnieje ani jeden duży serwer korzystający z bungeecorda, większość z nich korzysta z Velocity, Flamecorda lub Waterfalla (drugi i trzeci przeważnie w Polsce, ponieważ mało kto wie tutaj o istnieniu Velocity).

Plugin ma swój config, w którym dużo zmienisz. Skriptem jest to niemożliwe do zrobienia.

Mam bungee waterfall, po 2 to nie odpowiedź na pytanie XD wgrywając plugin na bungee chat nie mogę zmienić ani komendy ani usunąć opcji ani dodac swoich rzeczy więc proszę jeśli nie jesteś w stanie pomóc  to nie pisz zbędnych wiadomości 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety z tego co wiem nie mozna zrobic takiego czegos bo sam takie cos chcialem zrobic i nie moglem

POMOGLEM? ZAZNACZ SERDUSZKO OBOK POSTU POMAGAM W MINECRAFT I DISCORD
Pytania? napisz ponownie. W temacie lub na pv. Zajmuje sie pomoca w skryptach minecraft oraz niektore pluginy. Zarzadzanie serwerem. Pisze wlasne skrypty. 
Opublikowano
1 godzinę temu, vNaskes napisał:

No niestety z tego co wiem nie mozna zrobic takiego czegos bo sam takie cos chcialem zrobic i nie moglem

no wiem niestety ;/ szkoda, ale za to mam plugin UltraStaffChat i polecam ! Można wszystko pozmieniać jak tylko chcesz i jest dosyć tani ;DD

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Skrypt na wysyłanie wiadomości na wszystkie serwery BungeeCord

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...