Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie to przez plugin skript o ile go masz, wejść w folder scripts i usuń to co nie jest potrzebne 🙂

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

Opublikowano

Użyj /ver oraz /pl i napisz/zrób ss co ci się pokazało

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Teleportacja przy użyciu kompasu
Opublikowano (edytowane)

zrobiłem tak ale to tylko dla tych co mają opa posiadają tą możliwość.

A przy grze w np manhunta z kolegami co mają opa to jest uciążliwe

Edytowane przez xplninja
Opublikowano

Przy okazji, zamień LoginSecurity na AuthMe Reloaded, ponieważ LoginSecurity powoduje błędy m.in. znikanie EQ. EssentialsGEOIP oraz EssentialsXMPP pewnie też Ci się nie przydadzą, więc można je usunąć.

Jeżeli tylko OP ma taką możliwość, to nie dawaj nikomu OPa i zrób rangi pluginem LuckPerms. 

Opublikowano (edytowane)

po pierwsze ja mam hosting na aternos i mi authme nie działa po drugie essentialsGEOIP i EssentialsXMPP (pewnie mi się nie przyda) (więc do czego może się to przydać?) po trzecie mam rangi w luckperms i i tak mają taką możliwość. i jeszcze jedno nawet na chacie mi się pokazuje np jesteś za daleko lub nie ma bloku i coś w tym stylu więc to nie błąd tylko dodana taka możliwoćś ale nie wiem jak ją usunąć

i jeszcze jedno lewym tepasz się na blok a prawym do pomieszczenia

i gdy rozwale blok kompasem to on się nie niszczy tylko mnie tepa

Edytowane przez xplninja
Opublikowano

AuthMe Reloaded jest możliwy do zainstalowanie na aternosie. 

EssentialsGEOIP, służy do pokazywania lokalizacji graczy, ale przydaje się to tylko wtedy, kiedy chcesz to wykorzystać np. na stronie internetowej.

EssentialsXMPP pozwala na wysyłanie wiadomości między serwerem a różnymi aplikacjami.

Więc skoro masz LuckPerms, to nie dawaj ludziom OPa, tylko korzystaj z LuckPermsowych rang.

Przy okazji plugin AntiXray jest bezużyteczny, ponieważ silnik, na którym masz swój serwer posiada wbudowanego antyxraya, wystarczy go skonfigurować w paper.yml.

Homespawn jest bezużyteczny, ponieważ masz Essentialsa, w którym możesz zrobić dokładnie to samo.

Opublikowano

w homespawn mamy sporo domków zapisanych więc chce se to zostawić. Nie wiem jak skonfigurować to w paper. Essentials zostawie. Ale w tety kiedy zainstaluje i odpale serwa to nie działa mam serwer na 1.16.5

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Kompas ma kilka powiązanych poleceń, więc możesz się teleportować: /jumpto przeniesie Cię do dowolnego bloku (w promieniu około 50), na który patrzysz. Jeśli teleportujesz się na zbocze góry, automatycznie wysyła cię na szczyt. vidmate save insta

Edytowane przez gonevid
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Jak zablokować teleportacje za pomocą kompasu?