Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z moim serwerem hostowanym na hostingu titanaxe. Nie chce on zaczytać 2 pluginów nie wiem z jakiej przyczyny. Inne pluginy działają prawidłowo. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Pozdrawiam

image.png

Zawartość pliku lastet.log (nie przesłałem jako załącznik o mpc chyba nie obsługuje.log)

image.png

image.png

image.png

image.png

Opublikowano

Pierwsze co zrób, uciekaj jak najdalej z titanscamu. Idź na: do 20 graczy minehost (mc, 2-4gb), do 40 graczy pukawka (mc, 8gb), do 60 graczy minehost (vps, 8gb), powyżej ovh (dedyk, game-1). Zalecam także zmienić silnik na Purpur, który jest znacznie wydajniejszy od starego i zbugowanego spigota, działa na nim więcej pluginów, nie ma wielu błędów spigota oraz jest lepiej zabezpieczony (blokuje "crasherki" oraz x-raya).

Citizens ci nie działa, ponieważ pobierasz prehistoryczną wersję. Pobierz najnowszą.
Commandnpc nie wiem po co ci, przecież masz już citizens, więc możesz go wywalić.
Zalecam także zamiast powerranks skorzystać z wydajniejszego, prostszego oraz bardziej rozbudowanego LuckPermsa.

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Co do przejścia na inny hosting to na razie nie ma potrzeby, ponieważ buduję serwerownię i to jest tylko serwer lobby. Co do power ranks to i tak służy tylko do wyświetlania administrator i gracz na tabie, ponieważ jak już mówiłem jest to tylko serwer lobby, ale na innych serwerach w tej serwerowni pomyślę nad zmianą. Dzięki za pomoc i idę przetestować czy będzie działać 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, Nipsyrk napisał:

Co do power ranks to i tak służy tylko do wyświetlania administrator i gracz na tabie, ponieważ jak już mówiłem jest to tylko serwer lobby, ale na innych serwerach w tej serwerowni pomyślę nad zmianą

Luckpermsem możesz zrobić takie same rangi dla tych samych graczy na całej sieci, rangi na tabliście będą z nim widoczne.

Opublikowano
18 godzin temu, Helios1993 napisał:

Luckpermsem możesz zrobić takie same rangi dla tych samych graczy na całej sieci, rangi na tabliście będą z nim widoczne.

Dzięki. Chyba mnie przekonałeś/aś na luckperms 🙂

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Serwer nie chce załadować pluginów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...