Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Znalezione do zamknięcia! 🙂

Edytowane przez AceGraphic
Znalezione!

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kubacz210YouTub napisał:

Oszust nie polecam 🙂

Jeżeli tak piszesz to prosze cie o pokazanie wiadomości / dowodu w którym ja kogoś oszukałem , każdy moze rzucać słowa na wiatr 🙂 PS. CZEKAM NA DOWÓD 🙂 Znajac życie piecze cie odbyt bo odmówiłem ci reklamy? to nie stawiaj serwera na gotowcach z turk*** na plikach senorii haha ! 🙂

A I ZAPOMNIAŁEM DODAĆ , oferujesz sie na MPC jako sponsor metina? ODRADZAM współprace z tobą komukolwiek bo zależy ci tylko na tym aby podje&bać czyjąś pracę. 🙂

Edytowane przez AceGraphic

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

• Silence zmienił(a) tytuł na Do zamkniecia!
Opublikowano

Właśnie nie wiesz z kim piszesz? xd wysłałem ci bronie jakies zjebane które się robi 5 minut a ty mnie zablokowałeś xd dobry gosciu jestes i te fake konto na fb serwera i tak nie postawisz bo cie nie stac

Opublikowano
Dnia 6.04.2021 o 08:19, kubacz210YouTub napisał:

Właśnie nie wiesz z kim piszesz? xd wysłałem ci bronie jakies zjebane które się robi 5 minut a ty mnie zablokowałeś xd dobry gosciu jestes i te fake konto na fb serwera i tak nie postawisz bo cie nie stac

Jakie ty mi bronie wysłałes człowieku skoro sam przed chwila przyznałeś że ja szukam technika i sponsora ?! mieszasz się , w każdym razie pokaż mi NA CZYM CIE OSZUKAŁEM przedstaw mi DOWODY w postacie zdjęć.... A zablokowałem cię bo jesteś nie ogarnięty , spamujesz i oczerniasz kogoś że jest oszustem po czym piszesz że wysłałeś MI BRONIE chociaż ja nie znam sie na rzeczach technicznych XD ?! PS. Na FB cie zablokowałem bo ukradłeś mi banner , zacząłeś sie podpisywać pod nim chociaz grafike zrobiłem w 100% ja także nie pozdrawiam i czekam na dowody.

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

14. Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...