Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z konsola Xbox One s

MasterGVPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam pewien problem z moją konsola Xbox. Zapewne gdzieś ten temat już się przewinął, bo jak widziałem nie jestem jedyny. Lecz nie potrafię znaleźć nadal rozwiązania. 

Także teraz wytłumaczę problem, a potem napisze co już próbowałem. 

Otóż, podczas grania w jaka kolwiek grę... Czy to Cold wara, czy diablo 3, potrafi rozłączyć mnie z serwerami danej gry. Zarówno w call of duty, diablo, battlefield itd. Po chwili znów wszystko git, ale w niektórych momentach w grze wyskakuje błąd że muszę mieć połączenie z internetem, mimo że i na telewizorze nie pokazuje że brakło internetu, telefon też dalej podłączony. Jest to na tyle już denerwujące że grając w cold wara pykam na zombie, i nagle w 20 rundzie mnie wywali tak o, bo nie ma połączenia z serwerami. Cały czas myślałem że to wina gry, ale w wieku grach tak mam. Potem że wina Xbox live, ale to też nie jest tego wina... Potem że mój router odwala coś, ale też nie. Bo przenosiłem konsole w miejsca obok routera. ( na ten moment nie mam jak podłączyć na kabel od razu mówię, jeśli to jest jedyne rozwiązanie to niestety będę musiał poczeka, więc szukam innego).. Ale przy routerze działo się to samo. W momencie gdy wyrzuca mi że konsola nie ma internetu, to wchódzac w listę sieci, mam swoją... Wpisuje hasło do sieci, i wywala błąd że nie można połączyć XD. Próbowałem już usuwać adres mac, nic. Ustawiałem ręcznie, nic. Resetowałem router, nic. Konsole również też nic. Próbowałem wziąść konsole bliżej routera do pokoju gdzie są 4 kreski, też nic... Myślałem że router się psuje.. Ale nie. Telewizor leci na 4k w 100 klatkach bez zacięcia XD... Rence opadajo nie mam pojęcia już co zrobić. Może ktoś miał problem i znalazł rozwiązanie. Jak coś nie jasnego to piszcie to będę odpowiadał. 

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...