Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zepsute wiadomości w EssentialsX

vWorsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie stalo image.png

było wszystko normalnie wywalilo mnie z servera wszedlem a tu takie cos (chodzi o te dziwne znaczki) tego nie bylo

Moge wyslac config jak bedzie potrzebnyimage.png

Opublikowano

Wpisywałeś komendę /reload? Jeśli tak, zepsułeś sobie plugin. Usuń go i pobierz na nowo (najlepiej razem z folderem), nie wpisuj przy tym tej komendy, tylko restartuj serwer.

Opublikowano

Edytowałeś wiadomości w pluginie essentials? Jeśli tak, to prawdopodobnie użyłeś kolorów, ale ze znakiem "&5", zamiast "§5". Więc otwórz WinRAR'em plugin i wejdź do wiadomości, poszukaj odpowiedniej linijki i zamieć znaki.

No, a jeśli to nie pomaga i wszystko jest dobrze, to proponuję to co Pan @up

Opublikowano
11 godzin temu, Helios1993 napisał:

/reload? Jeśli tak, zepsułeś sobie plugin. Usuń go

ty źle mowisz

11 godzin temu, Helios1993 napisał:

Wpisywałeś komendę /reload? Jeśli tak, zepsułeś sobie plugin. Usuń go i pobierz na nowo (najlepiej razem z folderem), nie wpisuj przy tym tej komendy, tylko restartuj serwer.

źle

wejdź w folder z essentials i usun plik message.propedies  czy cos takiego i bedzie ci sie normalnie pokazywac

POMOGLEM? ZAZNACZ SERDUSZKO OBOK POSTU POMAGAM W MINECRAFT I DISCORD
Pytania? napisz ponownie. W temacie lub na pv. Zajmuje sie pomoca w skryptach minecraft oraz niektore pluginy. Zarzadzanie serwerem. Pisze wlasne skrypty. 
Opublikowano

nie ma zaco sam mam swoj serwer jak chcesz mozesz bic tylko podaj nick bo start w poniedzialek

Pytania? napisz ponownie. W temacie lub na pv. Zajmuje sie pomoca w skryptach minecraft oraz niektore pluginy. Zarzadzanie serwerem. Pisze wlasne skrypty. 
Opublikowano

nick vWorsky

ogolnie to tez mam swoj server wiec jak chcesz to mozesz wbic IP: .... ~ sk8erace1.

Jestem poczatkujacym wiec dlatego narazie tak server wyglada pluginy sam wiekszosc konfigurowalem

Wersja: 1.16.4+

Opublikowano

zapros mnie na dc i napisz na pv ze to ty: nick: ILikeToast#1335

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Zepsute wiadomości w EssentialsX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...