Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AdvancedBan

ReplejPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przychodzę z zapytaniem bo widziałem na serwerach że poprzez plugin advancedban został wprowadzony tk "system warnów" czyli administrator daje danemu graczowi warna i za 3 warnem dostaje mute np 15 minut i po jednym dniu mu się resetują warny Wie ktoś może jak takie cos zrobić napewno jakoś byśmy się dogadali 

Opublikowano

Nie wiem, czy jesteś zainteresowany zmianą pluginu, ale w MaxBans: https://www.spigotmc.org/resources/maxbans-plus.41392/ Masz możliwość ustawienia, po jakim czasie wygasa ostrzeżenie itp.

Natomiast, co do AdvancedBan:

config, linijka:

WarnActions:
  3: "mute %PLAYER% 15m"  <- To musisz sobie edytować w zależności od tego jak wygląda u Ciebie komenda na mute.

Co do wygasania warnów... Niestety nie pomogę, ponieważ nie używałem tego pluginu 😕

Przeczytałem sobie o AdvancedBan i posiada komendę /tempwarn, może to działa na zasadzie /tempwarn 1d <- Wtedy warn trwa 1 dzień 😜

Również zainteresowałbym się linijką "TempPerms:" Po prostu poczytaj wiki pluginu, a dowiesz się wszystkiego. Nie wierzę, że autor pluginu nie pomyślał o takim wygasaniu warnów...

Opublikowano

Dziena ale wziąłem nowy plugin jest to po prostu tam prostsze do ogarnięcia 😉 Ale dziena z a odpowiedź ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...