Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PermissionsEx na wersję 1.16.5?

Salvadorekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio sprawdzałem czy permissionsEx była aktualizacja i znalazłem takie coś https://www.spigotmc.org/resources/permissionsex-tab-completer-1-7-1-16-includes-permissionsex.69539/ czy jest to PermissionsEx do rang czy nie?

giphy.gif
Jeżeli pomogłem zostaw Serduszko!❤
Opublikowano
3 minuty temu, Helios1993 napisał:

To jest addon to pexa, który dodaje podpowiedzi komend. Po co w ogóle chcesz używać pexa? Jego czasy skończyły się 5 lat temu.

bo jest łatwiejszy można w configu raz dwa ustawić a nie jakies gówno luckperms co musisz siedziec cały dzień żeby permisje wpisywać komendą 

giphy.gif
Jeżeli pomogłem zostaw Serduszko!❤
Opublikowano
39 minut temu, Salvadorekk napisał:

bo jest łatwiejszy można w configu raz dwa ustawić a nie jakies gówno luckperms co musisz siedziec cały dzień żeby permisje wpisywać komendą 

W luckpermsie możesz edytować uprawnienia yamlem tak samo jak w pexie, nawet o wiele prościej. Wystarczy, że zmienisz 'storage-method' na 'yaml' w configu.

Opublikowano

ale w luckpermsie jest ten panel pod komendą i tam edytujesz permisje, potem wpisujesz kod i masz permisje gotowe, a w pexie musisz komendą wszystko, jednak ja tez polecam power ranks ale nie wiem pewnie będą hejty i przyczepki XD

Opublikowano

Tylko i wyłącznie luckperms w tych czasach.

Permissionsex już nie jest modny i jest zbugowany i ma mało funkcji w porownaniu do luckperms.

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano
Dnia 24.03.2021 o 15:02, Marceleqpv882 napisał:

ale w luckpermsie jest ten panel pod komendą i tam edytujesz permisje, potem wpisujesz kod i masz permisje gotowe, a w pexie musisz komendą wszystko, jednak ja tez polecam power ranks ale nie wiem pewnie będą hejty i przyczepki XD

Ale kolega się pyta o Permissions EX a nie Luck Perms. Kolejna osoba która ma problem z czytaniem ze zrozumieniem i będzie głosić swoje chore ideologie "TYLKO LUCK PERRMSSS TYLKO LUCK PERMSSS BLLYAAAAAATAT"" tak sobie wyobrażam osoby korzystające z LucksPerms 

Opublikowano
Dnia 28.03.2021 o 16:18, danielwiezlak napisał:

Ale kolega się pyta o Permissions EX a nie Luck Perms. Kolejna osoba która ma problem z czytaniem ze zrozumieniem i będzie głosić swoje chore ideologie "TYLKO LUCK PERRMSSS TYLKO LUCK PERMSSS BLLYAAAAAATAT"" tak sobie wyobrażam osoby korzystające z LucksPerms 

a ty to chyba problem z kultura masz XDD

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na PermissionsEx na wersję 1.16.5?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...